5 λάθη που κάνουν οι μέλλουσες νύφες μετά την πρόταση γάμου

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

5 λάθη που κάνουν οι μέλλουσες νύφες μετά την πρόταση γάμου

Περιμένατε καιρό αλλά η πρόταση έγινε και το μεγάλο "Ναι" το είπατε τελικά. 

Όλα καλά μέχρι εδώ αλλά θέλει ψυχραιμία η προετοιμασία του γάμου. Υπάρχουν μερικά λάθη βιασύνης θα τα λέγαμε εμείς που καλό είναι να τα αποφύγετε. 

  1. Δεν χρειάζεται να καλείτε τους πάντες στο γάμο σας. Είναι μία μέρα χαράς που θέλετε να μοιραστείτε με ανθρώπους που σας αγαπούν και αγαπάτε. Δεν υπάρχει λόγος να πέσετε στην παγίδα και να καλείτε άτομα που έχετε δει δύο-τρεις φορές στη ζωή σας από υποχρέωση. Εσείς φτιάχνετε τη λίστα γι΄αυτό δείτε με τον μέλλοντα σύζυγό σας ποιους θέλετε πραγματικά να καλέσετε.
  2. Το bachelor δεν είναι η ευκαιρία να ζήσετε όλα εκείνα που δεν έχετε ζήσει. Κι αν νομίζετε πως το έχετε ανάγκη ή υπάρχουν απωθημένα που σαμποτάρουν την ευτυχία σας, τότε καλό είναι να τα ξεκαθαρίσετε πριν ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας.
  3. Μην μπλέξετε τους γονείς σας στις προετοιμασίες. Ξέρετε την παροιμία που λέει "Στους δύο τρίτος δεν χωρεί;" Σκεφτείτε τώρα αν μιλάμε για δύο σόγια. Χάος. Γονείς και πεθερικά μπορούν να σας βγάλουν knock-out πολύ γρήγορα. Εξηγείστε τους πως κατανοείτε την χαρά τους και τη διάθεσή τους να σας βοηθήσουν αλλά τα έχετε όλα υπό έλεγχο.
  4. Μην πάθετε εμμονή με το πρώτο νυφικό που θα δείτε. Ταλαιπωρηθείτε λίγο για το νυφικό. Είναι ωραία διαδικασία.
  5. Μην τσακωθείτε με τον γαμπρό. Ο εκνευρισμός, το άγχος, ο φόβος, οι προετοιμασίες μπορούν να δημιουργήσουν κάποιες εντάσεις ανάμεσά σας. Δεν χρειάζεται να τους δώσετε έκταση αλλά και να χαλάσετε τις πιο ωραίες στιγμές της ζωής σας. Για γάμο πάτε μην το ξεχνάτε!
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

More for you

 
 

Don't Miss