Τα πιο γνωστά όνειρα

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Τα πιο γνωστά όνειρα

Υπάρχουν κάποια όνειρα ζωής που δυσκολεύεσαι να μοιραστείς. 

Νομίζεις πως είσαι εξαίρεση που τα σκέφτηκες ή πως κάτι δεν πάει καλά μαζί σου. Κι όμως, είναι κοινά όνειρα ζωής. Τυχαίνει ένας φίλος, ένας γνωστός ή κάποιος ξένος να έχει τις ίδιες βλέψεις με εσένα. 

Όπως για παράδειγμα:

  • Να κάνεις κάτι σημαντικό στη ζωή σου που θα έχει ουσία. Να τραγουδήσεις ένα υπέροχο κομμάτι μπροστά στο πλήθος ή να γράψεις ένα ποίημα για τον έρωτα, τον άνθρωπο, το όποιο θα γίνει γνωστό. 
  • Το παιδί που θα αποκτήσεις. Κάνεις δεν θέλει μοιραστεί ένα τέτοιο όνειρο. Είναι κάτι πολύ προσωπικό. Μάλιστα οι νέοι αντιδρούν κιόλας στη σκέψη να αποκτήσουν οικογένεια λόγω των οικονομικών και κοινωνικών συνθηκών, όμως λίγο πολύ όλοι έχουν ονειρευτεί να κρατούν στα χέρια τους το δικό τους παιδί. 
  • Να είσαι για πάντα ευτυχισμένος. Σαν σε προστατεύει κάποιος ή κάτι. Να ξυπνάς κάθε πρωί και να νιώθεις πως όλα είναι πιθανά. Μπορείς να καταφέρεις σημαντικά πράγματα σήμερα. 
  • Να ζήσεις μια ζωή γεμάτη ταξίδια. Να μπορείς να ταξιδέψεις στα πιο απίστευτα μέρη. Να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, να δοκιμάσεις νέες γεύσεις, να δεις άλλες εικόνες. 
  • Να γίνεις ένας καθημερινός ήρωας. Να βρεθείς σ΄ένα κτίριο που φλέγεται και να είσαι εσύ αυτός που θα σώσει το μωρό που έχει εγκλωβιστεί. Όπως ακριβώς συμβαίνει στις ταινίες. 
  • Να τρως επί μία βδομάδα ότι θες χωρίς να πάρεις ούτε ένα γραμμάριο. 
  • Να πετάξεις αεροπλάνο. 

Το θέμα είναι να σκεφτεί ο καθένας από εμάς, τι τον εμποδίζει απ΄την υλοποίηση τους. Κι αν οι απαντήσεις που δώσει είναι πραγματικά πρόβλημα ή απλά δικαιολογίες που φέρνουν μια εσωτερική ανακούφιση προκειμένου να συνεχίσει να ονειρεύεται αλλά χωρίς να ζει. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

More for you

 
 

Don't Miss