Σημάδια που δείχνουν ότι βολεύτηκες σε μία σχέση

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Σημάδια που δείχνουν ότι βολεύτηκες σε μία σχέση

Τι είναι αυτό που μας κράτα και δεν φεύγουμε από μια σχέση που δεν μας ευχαριστεί πλέον; Φόβος, άγχος, ανασφάλεια;

Εδώ που τα λέμε σε κανέναν δεν του αρέσει να ξεβολεύεται. Η σιγουριά που μας δίνει μια σχέση είναι μεγάλο πλεονέκτημα. Μπορεί να μην περνάμε καλά, να το έχουμε ρίξει στην απιστία, να μην είμαστε ευτυχισμένοι, να τσακωνόμαστε όλη την ώρα όμως την λέξη "Χωρίζω" δύσκολα την λέμε. Μας είναι πιο εύκολα να παραμυθιάζουμε τον εαυτό μας παρά να μείνουμε μόνοι μας.

Εμείς πάντως σας θυμίζουμε πως η ζωή είναι μικρή. Πώς όσο δύσκολο είναι να μείνεις μόνος σου, τόσο δύσκολο είναι να νιώθεις μοναξιά σε μία σχέση.

Μήπως λοιπόν αναγνωρίζετε μερικά απ΄τα παρακάτω σημάδια;

Μπερδέψετε στην αρχή τις προτεραιότητες σας. Πολλές φορές μπαίνοντας σε μία σχέση κάνουμε focus στο σύντροφο και ξεχνάμε, φίλους, χόμπυ, προσωπική ζωή, ενδιαφέροντα. Όλο αυτό πνίγει όχι μόνο εκείνο αλλά και εσάς και κατά συνέπεια τη σχέση σας. Εσείς νιώθετε παραμελημένη από ένα σημείο και μετά ενώ εκείνος στα μάτια σας φαντάζει αχάριστος. «Η ζωή που θυσίασε…», «Τα νιάτα μου…». Σκεφτείτε όμως, ποιος το επέλεξε; Δεν αξίζει σε κανέναν άνθρωπο να νιώθει βάρος στη ζωή κάποιου. Μην το κάνετε στον εαυτό σας.

Του είστε πλέον αδιάφορη. Σε κάθε γυναίκα αρέσει να γοητεύει. Σε κάθε γυναίκα αρέσει το φλερτ, η ικανοποίηση που παίρνει όταν μαγνητίζει τα ανδρικά βλέμματα. Όμως, όλο αυτό το θαυμασμό τον θέλει πιο πολύ απ΄το σύντροφό της. Αν έχει χαθεί το ερωτικό ενδιαφέρον θα πρέπει αρχικά να αναζητήσετε το γιατί.

Δεν περνάτε καλά. Δεν γελάτε πια όπως παλιά, δεν αισθάνεστε άνετα. Δεν έχει σημασία αν τον αγαπάτε, σαφώς και υπάρχει αγάπη μετά από τόσα χρόνια. Αλλά η ευτυχία; Το ερωτικό στοιχείο.

Άλλα το δεδομένο και άλλο η ασφάλεια μιας σχέσης. Ναι, το είστε μαζί ή έχετε παντρευτεί δεν σημαίνει πως θα σας είστε για πάντα έτσι όπως τον πρώτο καιρό. Όταν φύγει ο ενθουσιασμός και η τρέλα του ερώτα τότε είναι που πρέπει να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό.

Μήπως έχετε κάνει αρκετές υποχωρήσεις ήδη; Η αλήθεια είναι πως κανείς δεν είναι τέλειος. Όλοι έχουμε τα προτερήματα και τα ελαττώματα μας. Όμως, μήπως έχετε περιθωριοποιήσει αρκετά τα θέλω σας; Δεν ξέρουμε το λόγο και τα κίνητρα σας, αυτά θα τα βρείτε μόνοι σας ρωτώντας τον εαυτό σας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

More for you

 
 

Don't Miss