Ένα αφιέρωμα στην αγάπη

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Ένα αφιέρωμα στην αγάπη

Η μέρα των ερωτευμένων πλησιάζει και εμείς δεν έχουμε παρά να σας το θυμίζουμε κάθε μέρα. 

Ο άνθρωπος δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αγάπη. Η αγάπη είναι αυτή που μας γεμίζει αισιοδοξία και δύναμη. Ένας δάσκαλος των δεκαετιών του '40-'60 είχε γράψει κάποτε:

"Δεν υπάρχει δυσκολία που να μην μπορεί η αγάπη να την υπερνικήσει. Δεν υπάρχει αρρώστια που να μην μπορεί η αγάπη να τη θεραπεύσει. Καμιά πόρτα που να μην μπορεί η  αγάπη να την ανοίξει. Κανένα χάσμα που να μην μπορεί η αγάπη να το γεφυρώσει. Κανένας τοίχος που να μην μπορεί η αγάπη να τον γκρεμίσει. Και κανένα αμάρτημα που να μην μπορεί η αγάπη να το επανορθώσει. Δεν έχει σημασία πόσο βαθιά βρίσκεται το πρόβλημα. Πόσο απελπιστικές είναι οι προοπτικές. Πόσο μπερδεμένα τα πράγματα. Πόσο μεγάλο το λάθος. Θα τα λύσει όλα μια μεγάλη αγάπη που εκδηλώνεται στην πράξη. Κι αν μπορούσες να αγαπάς αρκετά, θα ήσουν ο ευτυχέστερος και ο ισχυρότερος άνθρωπος στον κόσμο".

Αφού ξεχνάμε μέσα στη καθημερινότητα να λέμε "Σ΄αγαπώ" στους ανθρώπους που έχουμε επιλέξει στη ζωή μας, ας τα πούμε όλα μαζεμένα. Μοιράστε μηνύματα αγάπης, κάντε δώρα, μια αγκαλιά, πείτε μια γλυκιά καλημέρα, είναι ωραίο όταν μας αγαπούν και όταν αγαπάμε!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss