Τί μαθαίνεις απ΄ένα κακό πρώτο ραντεβού;

Πέμπτη 06 Μαρτίου 2014

Πέμπτη 06 Μαρτίου 2014

Τί μαθαίνεις απ΄ένα κακό πρώτο ραντεβού;

Τι γίνεται αν βγείτε για πρώτη φορά με κάποιον και γυρίσετε στο σπίτι απογοητευμένες; 

Είναι μια χαμένη βραδιά ή όχι; Σαφώς και όχι. Είναι εμπειρία και ως εμπειρία έχει να μας διδάξει τα εξής:

  • Τι κάνω λάθος; Συνήθως δεν αναρωτιέσαι αν έκανες εσύ κάτι λάθος αλλά γιατί το αγόρι που είχες χθες απέναντί σου δεν ήταν αυτό που περίμενες.  Μήπως θα ήταν καλύτερο για πρώτη φορά στη ζωή μας να σκεφτούμε αν οι επιλογές μας στους άντρες –από πρώτη ματιά τουλάχιστον-δεν βασίζονται και τόσο πολύ στη λογική; Μήπως να ψάξουμε να βρούμε τι είναι αυτό που ζητάμε απ΄έναν άνδρα τελικά και τι αυτό που παρατηρούμε;

  • Η ιδέα της δεύτερης ευκαιρίας πώς σας ακούγεται; Είναι δυνατόν στο πρώτο ραντεβού να μην καταφέρετε να σχηματίσετε σωστή εικόνα. Λίγο το άγχος, λίγο η ανασφάλεια δημιουργούν παρεξηγήσεις. Το θέμα είναι να σκεφτείτε αν αξίζει χώρο και χρόνο ή όχι. Και στην περίπτωση αυτή το ένστικτό σας είναι αυτό που λέει  το σωστό.

  • Μην απογοητεύεσαι: Δεν χρειάζεται να ρίξετε νερό στο κρασί σας επειδή είχατε καιρό να βγείτε ραντεβού ή επειδή θέλετε τόσο μία σχέση. Η καλήμερα απ΄το πρωί φαίνεται, όπως συνηθίζεται να λέγετε. Συνεπώς, πάρτε μια βαθιά αναπνοή και συνεχίστε.
  • Το μάθημα σας το πήρατε κι αυτό μετράει. Η επικοινωνία με τους ανθρώπους είναι σημαντική. Όσο άσχημα κι αν πήγε το ραντεβού κάτι πήρατε. Αυτό λοιπόν είναι που θα κρατήσετε και θα δείτε πως μπορείτε να το αξιοποιήσετε.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

More for you

 
 

Don't Miss