5 λόγοι για τους οποίους κάθε γυναίκα έχει ανάγκη ένα girl's weekend

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

5 λόγοι για τους οποίους κάθε γυναίκα έχει ανάγκη ένα girl's weekend

Έχουμε πει πολλές φορές πως οι φίλες είναι απαραίτητες στη ζωή μας. 

Τις έχουμε ανάγκη απ΄την πρώτη στιγμή που καταλαβαίνουμε τι πάει να πει φιλία μέχρι τα βαθιά γεράματα. Τότε που θα βγαίνουμε με τα εγγόνια μας στις πλατείες. Μπορούμε να μοιραζόμαστε μαζί τους φόβους, σκέψεις, όνειρα, συνταγές μαγειρικής, μυστικά ομορφιάς, προσωπικά ζητήματα, έρωτες, το κέρατο, τα ίδια ρούχα, μυστικά, τα πάντα.

Έρχονται λοιπόν 5 ακόμη λόγοι που μας θυμίζουν πως θα πρέπει μια φορά στο τόσο να παίρνουμε μια γερή δόση "φιλίας". Σαν θεραπεία ένα πράγμα. Τι πιο ωραίο λοιπόν από ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο με τις φίλες μας. Καταλαβαίνουμε πως γιατί φίλες μαμάδες είναι λίγο δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο. Αφήστε τα παιδιά σε γιαγιάδες ή στο σύζυγο και "δραπετεύστε" .

  1. Η απόλυτη ελευθερία. Δεν έχετε να κάνετε τίποτα που να σας αγχώνει και να σας καταπιέζει. Φορέστε ότι θέλετε, συμπεριφερθείτε όπως θέλετε. Δεν σας βλέπει κανείς.
  2. Και δεν θα σας κρίνει κανείς. Όλες θα είστε ο εαυτό σας.
  3. Απολαύστε την απόλυτη χαλάρωση. Αυτό μπορεί να σημαίνει όλη μέρα με τις πυτζάμες, καφέ και κουτσομπολιό για τα πάντα. Ή ένα ολόκληρο πρωινό στον ήλιο χωρίς να μιλάει η μία στην άλλη. Ηλιο-θεραπεία = αποθεραπεία απ΄ όλα.
  4. Μιλήστε γιατί όσα στεναχωρεί και σας προβληματίζει. Αναλύστε το όσο γίνεται περισσότερο. Μόνο έτσι θα οδηγηθείτε στη λύση.
  5. Βάλτε στη κουβέντα "τους άντρες". Είτε είστε 12, είτε 25, είτε 40 ή 75 οι άντρες πάντα θα είναι το hot θέμα. Σεξ, καβγάδες, παράπονα, ανησυχίες, απιστία, κρυφοί έρωτες.

Ο σκοπός του Σαββατοκύριακου είναι να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Nα αλλάξετε παραστάσεις, να σπάσετε τη ρουτίνα και πάνω απ΄όλα να κάνετε πράγματα γι εσάς. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

More for you

 
 

Don't Miss