Τι σημαίνει το πότο για έναν άνδρα;

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Τι σημαίνει το πότο για έναν άνδρα;

Τρία είναι τα αξεσουάρ που καθορίζουν το είδος του άνδρα που είναι: παπούτσια, ρολόι και... το ποτό που πίνεις. Κοιτάζοντας αυτά τα τρία μπορεί κανείς να βγάλει κάποια πορίσματα για τον χαρακτήρα του και τον τρόπο λειτουργίας του. Γιατί η πρώτη εντύπωση δεν λέει τα πάντα, αλλά λέει αρκετά.

Ποια είναι τα δέκα ποτά, δέκα cocktails που το καλοκαίρι που έρχεται θα τα κρατά στο χέρι  του και δεν θα τ΄αφήσεις;

Άλλα με βάση το ουίσκι, άλλα με βάση την τεκίλα, είναι βέβαιο ότι ένα από αυτά τα δέκα θα ταιριάξει στα θέλω σου και αφού τελειώσει το καλοκαίρι θα το πίνεις ακόμα.

10. Bulleit Neat Θα χρειαστείς: 1 1/2 δάχτυλο Bulleit Bourbon on the rocks Τύπος άνδρα: Θα είσαι ένας μυστηριώδης τύπος που αποτελεί ένα δύσκολο να το ανοίξεις σεντούκι. 9. Billionaire's Margarita Θα χρειαστείς: 140 γρ. πάγου, 2.8 ml Jose Cuervo Reserva de la Familia, 1.4 ml Grand Marnier Cuvée du Centenaire, 5.6 ml φρεσκοστιμμένου λάιμ, φέτα λάιμ. Ρίχνουμε όλα τα υλικά εκτός από τη φέτα σε ένα σέικερ, χτυπάμε καλά και το ρίχνουμε σε ποτήρι με πάγο. Βάζουμε τη φέτα από πάνω. Τύπος άνδρα: Σοφιστικέ και με το βλέμμα ενός άγριου και έμπειρου τύπου που βρίσκεται σε στιγμή χαλάρωσης. 8. A Hole In One Θα χρειαστείς: 4.2 ml Johnie Walker Red Label, μια κουταλιά μέλι, 8.5 ml πικρό τσάι, μία φέτα λεμόνι Τύπος άνδρα: Είσαι ένας άνδρας με γούστο που τον έχει τον τρόπο του και του αρέσει να το επιδεικνύει. 7. Kamikaze Θα χρειαστείς: 3.5 ml Smirnoff Red Label Vodka, 0.7 ml χυμός λάιμ, 0.7 ml λικέρ Curacao triple sec Τύπος άνδρα: Περιπετειώδης και ριψοκίνδυνος 6. Buchanan's en las rocas Θα χρειαστείς: 4.2 ml Scotch Whiskey Buchanan's en las rocas και το σερβίρεις με πάγο Τύπος άνδρα: Πολυταξιδεμένος, με πολλές εμπειρίες, πολύγλωσσος Mάθετε για τα υπόλοιπα ποτά στο koolnews.gr.  Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

More for you

 
 

Don't Miss