6 πράγματα που θυμάστε από τη πρώτη σας αγάπη

Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

6 πράγματα που θυμάστε από τη πρώτη σας αγάπη

Η πρώτη αγάπη είναι αγνή και γεμίζει τις καρδιές τόσο των γυναικών όσο και των ανδρών με ανεξήγητα συναισθήματα. Συνήθως η πρώτη σχέση έχει ημερομηνία λήξης, όμως δεν θα τη ξεχάσετε ποτέ, όσα χρόνια και αν περάσουν. Οι άνθρωποι που δεν θυμούνται την πρώτη τους αγάπη, δεν έχουν αγαπήσει κανέναν. Δείτε μερικά πράγματα που θα θυμάστε για πάντα.

  1. Το πρώτο φιλί. Και δεν εννοούμε τη πρώτη φορά που φιλήσατε ένα αγόρι, αλλά για στιγμή που φιλήσατε την πρώτη σας αγάπη. Σίγουρα θα θυμάστε πού και πότε συνέβη και πώς νιώσατε εκείνη τη στιγμή. Πλέον, δε θα ξεχάσετε αυτά τα συναισθήματα, όσα χρόνια και αν περάσουν.
  2. Την πρώτη φορά που συναντηθήκατε. Το μέρος που συναντήσετε τη πρώτη σας αγάπη, δεν θα το ξεχάσετε. Μπορεί ακόμα και να θελήσετε να το επισκεφτείτε, στις δύσκολες στιγμές, για να θυμηθείτε αυτά τα αγνά αισθήματα και τις ευτυχισμένες στιγμές.
  3. Το πρώτο ταξίδι που είχατε μαζί. Αυτό το ταξίδι ήταν μια εμπειρία πρωτόγνωρη για εσάς, γεμάτη με χαρούμενες στιγμές και σίγουρα κάποιες προσωπικές. Δεν θα το ξεχάσετε ποτέ, όπως και δεν θα ξεχάστε την αγωνία που νιώθατε όταν ετοιμάζατε τη βαλίτσα.
  4. Τα χρήματα δεν ήταν σημαντικά. Ας είμαστε ειλικρινείς, όταν ήσασταν στη των '20 δεν σας ενδιάφερε ποιος πλήρωνε το γεύμα ή αν θα σας αγόραζαν δώρα, όλα ήταν πιο αγνά. Όταν ήσασταν με τη πρώτη σας αγάπη, τα χρήματα δεν ήταν τόσο σημαντικά, ενώ μεγαλώνοντας αρχίσατε να δίνετε περισσότερη αξία στα υλικά αγαθά. Και οι δυο ήσασταν ευχαριστημένοι με μια βόλτα στο πάρκο ή με ένα πικ-νικ.
  5. Τα γέλια και η θλίψη που μοιραστήκατε μαζί. Καμία σχέση δεν είναι τέλεια. Σίγουρα η πρώτη σας σχέση θα είχε πολλές ώρες διασκέδασης και πιθανότατα θα είχε μερικές κακές στιγμές. Όμως, ήταν συναισθήματα που αντιμετωπίζατε πρώτη φορά στη ζωή σας και που θα σας μείνουν στο μυαλό.
  6. Πόσο καιρό κράτησε η πρώτη σας αγάπη. Μπορεί να διήρκησε μια εβδομάδα, ένα μήνα, ένα χρόνο ή για πάντα. Δεν έχει σημασία πόσο χρόνο κράτησε, γιατί θα θυμάστε για πάντα αυτή τη περίοδο. Μπορεί να μη θυμάστε ημερομηνίες και λεπτομέρειες, αλλά δεν θα ξεχάσετε τον λόγο που χωρίσατε και πόσο καιρό ήσασταν μαζί.

More for you

 
 

Don't Miss