Μάθετε τι θέλει ένας άντρας και πώς να του το δώσετε

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Μάθετε τι θέλει ένας άντρας και πώς να του το δώσετε

Είναι μία ερώτηση που τριγυρνάει συνέχεια στο γυναικείο μυαλό. Τι ζητάει ένας άντρας από μία γυναίκα; Πως μπορείτε να του το προσφέρετε εσείς;

 

Μάθετε μερικά απ’ αυτά που θέλουν και τι πρέπει να κάνετε:

1. Μιλήστε του ξεκάθαρα. Οι λεπτομέρειες της μέρας σας που μπορεί για σας να έχουν ενδιαφέρον, μάλλον δεν τον αφορούν. Αν πραγματικά υπάρχει κάτι που θέλετε να συζητήσετε μαζί του μιλήστε του ανοιχτά. Αυτό, να είστε σίγουρες θα εκτιμηθεί. 2. Αγγίξτε τον. Οι περισσότερες γυναίκες πιστεύουν ότι στους άντρες δεν αρέσει να του κρατάν τρυφερά το χέρι. Λάθος! Το απολαμβάνουν όσο και οι γυναίκες, απλά δεν θέλουν αν φανούν ‘αδύναμοι’ στους άντρες που τυχόν τους κοιτάζουν τη στιγμή αυτή. Μπορείτε λοιπόν να τον αγγίξετε ελαφρά στους μηρούς, και μάλλον θα του αρέσει. 3. Παινέψτε τον. Οι άνδρες μεγαλώνουν με την πεποίθηση να γίνουν δυνατοί και γενναίοι. Και μάλλον η συμπεριφορά τους μοιάζει μ’ αυτή των παιδιών. Όταν τους επικροτείς και τους φροντίζεις αισθάνονται καλύτερα και το αποτέλεσμα μάλλον θα σας ικανοποιήσει. 4. Γελάστε μαζί του. Το χιούμορ στη γυναίκα είναι το πιο sexy πράγμα μετά το σώμα της. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να γελάτε με ότι κι αν πει. Βρείτε τη συμβατότητά σας στο χιούμορ. 5. Πείτε του ξεκάθαρα τι σας αρέσει να κάνετε στο κρεβάτι. Οι άντρες αρέσκονται να ακούν τι θέλετε απ’ αυτούς στο sex αφού τους είναι δύσκολο να διαβάσουν το μυαλό σας. 6. Γίνετε διεκδικητικές. Αν και τους αρέσει να έχουν τον έλεγχο κατά πλειοψηφία, κάποιες φορές κυρίως κατά τη διάρκεια του sex εκπλήσσονται θετικά αν πάρετε πρωτοβουλίες. 7. Ανάψτε τα φώτα την ώρα που κάνετε sex. Δείξτε αυτοπεποίθηση και κερδίστε τους. Επίσης, μην είστε ντροπαλή. Μπορεί να σας θέλει σοβαρές και σεμνές, στο κρεβάτι όμως δεν χρειάζεται να το τηρείτε.

Δοκιμάστε να αφεθείτε ελεύθερες στη σεξουαλική σας ζωή. Επιστρατεύστε την θηλυκότητα και τον αισθησιασμό σας και αιφνιδιάστε τον ευχάριστα.

More for you

 
 

Don't Miss