Ο life coach αποκαλύπτει το μυστικό για να αποκτήσουμε όλα όσα ονειρευόμαστε

Δημήτρης ΤσέλιοςΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΕΛΙΟΣ Τρίτη 09 Μαΐου 2017

Τρίτη 09 Μαΐου 2017

Ο life coach αποκαλύπτει το μυστικό για να αποκτήσουμε όλα όσα ονειρευόμαστε

Συνεχώς παρατηρούμε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι περιμένουν πρώτα να αλλάξει κάτι στη ζωή τους, αντί να δημιουργήσουν οι ίδιοι την αλλαγή. ''Όταν θα έχω χρήματα''...''όταν θα νιώσω καλύτερα''...''όταν θα έχω χρόνο''...''όταν θα αλλάξει ο καιρός''...''όταν οι συνθήκες θα είναι καλύτερες''...''όταν έρθει η κατάλληλη ώρα''...όταν...όταν ...όταν.

Καλό είναι να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν υπάρχει σωστό timing για να γίνει κάτι, το κατάλληλο timing είναι ΤΩΡΑ. Στη ζωή ποτέ οι συνθήκες δεν θα είναι απόλυτα ιδανικές για να ξεκινήσουμε κάτι.

Αυτό που πρέπει να συνειδητοποιήσεις είναι ότι για να αποκτήσεις όλα αυτά που επιθυμείς και ονειρεύεσαι, πρέπει πρώτα να γίνεις ο άνθρωπος που αξίζει να τα έχει. Πρώτα γίνεσαι και μετά αποκτάς. Πρώτα δίνεις και μετά παίρνεις.

Οπότε άφησε τις δικαιολογίες και βγες αμέσως από την αδράνεια. Ξεκίνα να κινείσαι, μην βαλτώνεις. Μπες στη Δράση. Δεν έχει τόση σημασία προς τα που θα κινηθείς, δεν έχει σημασία ποιον δρόμο θα πάρεις. Δεν υπάρχει σωστός και λάθος δρόμος. Όλοι οι δρόμοι θα σε οδηγήσουν στο τέλος, στον προορισμό σου. Μην αφήνεις άλλο τον χρόνο να φεύγει.

Δράσε ΤΩΡΑ!! ΤΩΡΑ είναι η κατάλληλη στιγμή.

Από τον Δημήτρη Τσέλιο, Σύμβουλος αυτοβελτίωσης και προσωπικής ανάπτυξης & Συνεργάτης - Εισηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου στο τμήμα Life Coaching και Συμβουλευτική.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss