Τι θέλουν οι άντρες να ακούνε στο σεξ

Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Τι θέλουν οι άντρες να ακούνε στο σεξ

Στο σεξ δεν υπάρχουν συστολές και ντροπές ή τουλάχιστον δεν θα έπρεπε να υπάρχουν. Τα όρια όσο αφορά την κρεβατοκάμαρα πρέπει κάποιες φορές να σπάνε, είτε σε μεγαλύτερο είτε σε μικρότερο βαθμό. Έτσι όταν βρίσκεσαι μαζί του στο κρεβάτι σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να είσαι σιωπηλή. Και δεν εννοούμε την κρεβατομουρμούρα, αλλά κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης να μοιράζεσαι τις πικάντικες σκέψεις σου μαζί του για να εντείνεις την ερωτική διάθεση.

Οι άντρες τρελαίνονται να ακούνε μια γυναίκα να τους μιλάει προκλητικά κατά τη σεξουαλική επαφή. Τι περιμένουν όμως να ακούσουν εκείνη την ώρα;

Τους εξιτάρει να τους ψιθυρίζεις το όνομα τους γιατί έτσι επιβεβαιώνεις ότι θέλεις μόνο εκείνον και δεν έχεις στο μυαλό σου κανέναν άλλον.

Πες του πόσο σέξι είναι. Κι όμως δεν έχουν ανασφάλειες μόνο οι γυναίκες αλλά και οι άντρες. Έτσι αν του πεις ότι είναι σέξι, θα νιώσει σαν τον Brad Pitt και θα το πιστέψει κιόλας.

Αποκάλυψε τις φαντασιώσεις σου. Αν νιώθεις άνετα μαζί του, τότε κάνε του εξομολόγηση όχι ερωτική, αλλά με τις πιο τρελές σου φαντασιώσεις. Πες του όλα όσα θέλεις να δοκιμάσετε ή να κάνετε κάτι καινούριο.

Διαβάστε επίσης: Απαντάμε στο ερώτημα: Είναι οι φαντασιώσεις απιστία;

Δείξε τον ενθουσιασμό και το πάθος σου. Χρησιμοποίησε λίγο πιο spicy λεξιλόγιο από αυτό που συνήθιζες μέχρι τώρα και θα τον απογειώσεις.  Εξάλλου εάν εξωτερικεύσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματα σου θα νιώσεις και η ίδια περισσότερη ευχαρίστηση.

Μην του κρύψεις ότι έφτασες στην κορύφωση. Όταν καταλάβει ότι σε έχει ευχαριστήσει θα νιώσει ακόμα μεγαλύτερη ένταση και πάθος.

Η ερωτική συνεύρεση δεν πρέπει να είναι μια σιωπηλή πράξη. Μη ντρέπεσαι να μιλήσεις, απλά χαλάρωσε και αφέσου, τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους. 

More for you

 
 

Don't Miss