Πότε μπορείτε να πείτε ψέματα στο σύντροφό σας

Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Πότε μπορείτε να πείτε ψέματα στο σύντροφό σας

Η ειλικρινά είναι η καλύτερη επιλογή στη ζωή σας και κυρίως όταν βρίσκεστε σε μια σχέση. Ή μήπως όχι; Λοιπόν μερικές φορές είναι λογικό να πείτε ένα μικρό ψέμα στο σύντροφο σας. Όσο αντιφατικό και αν ακούγεται σε κάποιες περιπτώσεις ίσως τα μικρά αθώα ψέματα είναι αναγκαία. Δείτε μερικά ψεματάκια που μπορείτε να πείτε όταν βρίσκεστε σε μια σχέση.

Μια φιλοφρόνηση

Αγόρασε ένα πουκάμισο που δεν σας αρέσει και τόσο πολύ, όμως εκείνου του αρέσει και πραγματικά είναι το αγαπημένο του. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να του κάνετε μια μικρή φιλοφρόνηση και ας μην είναι αληθινή.

Το αίτημα φιλίας από τον πρώην σας

Εντάξει εδώ είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα. Καταρχάς καλό είναι να μην αποδεχτείτε το αίτημα φιλίας του πρώην και επίσης δεν χρειάζεται να το αναφέρετε στον σύντροφό σας, γιατί πρόκειται για μια πληροφορία που δεν θα τον κάνει ευτυχισμένο. Απλά διαγράψτε το και συνεχίστε την ημέρα σας.

Διαβάστε επίσης: Πώς να ξεπεράσεις τον πρώην χωρίς να καταρρεύσεις

Αν βρίσκεται κάποιον σέξι

Όλες έχουμε στη δουλειά έναν συνάδελφο που είναι αρκετά σέξι, αλλά δεν υπάρχει λόγος να το ανακοινώσετε στον αγαπημένο σας ακόμα και αν σας ρωτήσει.

Κάποιος σας φλέρταρε

Το φλερτ είναι διασκέδαση και πολλές φορές σαν κάνει να νιώθετε ζωντανές. Ωστόσο δεν χρειάζεται να μπείτε σε λεπτομέρειες και σε κάποιες περιπτώσεις ίσως δεν να μην το αναφέρετε και να το κρατήσετε σαν μια όμορφη ανάμνηση. 

More for you

 
 

Don't Miss