Οι κυριότεροι μύθοι γύρω από το σεξ

Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Οι κυριότεροι μύθοι γύρω από το σεξ

Υπάρχουν κάποιοι μύθοι γύρω από το σεξ που επηρεάζουν τη σεξουαλική μας ζωή και δεν μας επιτρέπουν να την απολαύσουμε όσο θα θέλαμε. Υπάρχει ή δεν υπάρχει το σημείο G; Ποια είναι η καλύτερη ηλικία των αντρών και των γυναικών όσο αφορά το σεξ; Τελικά το μέγεθος μετράει; Ισχύουν όλα αυτά ή απλά είναι μύθοι που καταφέρνουν να μας στερήσουν την απόλαυση; Αν συνεχίσετε την ανάγνωση θα μάθετε τα πάντα γύρω από το σεξ.

Τελικά υπάρχει το σημείο G; Όσο αφορά αυτό το θέμα επικρατεί μια σύγχυση, γιατί εκεί που κάποιοι άντρες νομίζουν ότι έχει βρει το σημείο G, έρχονται μελέτες να αμφισβητήσουν την ύπαρξη τους. Όμως τώρα τελευταία υπάρχουν νέες έρευνες οι οποίες υποστηρίζουν ότι όχι μόνο υπάρχει αλλά με το σωστό συγχρονισμό οι γυναίκες μπορούν να ζήσουν απίστευτες στιγμές απόλαυσης.

Οι ταινίες ερωτικού περιεχομένου είναι αντρική υπόθεση; Όχι βέβαια. Όταν οι γυναίκες βλέπουν ερωτικές ταινίες, ερεθίζονται το ίδιο με τους άντρες. Τα ταμπού είναι που αποτρέπουν το γυναικείο φύλο να απολαύσει τέτοιου είδος ταινίες. Άρα την επόμενη φορά προτείνετε στο σύντροφο σας να δείτε μαζί μια ερωτική ταινία.

Διαβάστε επίσης :Γιατί είναι καλό οι γυναίκες να βλέπουν ερωτικές ταινίες

Είναι η καλύτερη ηλικία για τους άντρες τα 18 και για τις γυναίκες τα 28; Πολλοί πιστεύουν πως οι άνδρες στην ηλικία των 18 βρίσκονται στο απόγειο της ερωτικής τους διάθεσης. Αυτό όμως είναι η μισή αλήθεια, καθώς η τεστοστερόνη στην ηλικία αυτή είναι στα ύψη αλλά η ερωτική επιθυμία δεν είναι μόνο ορμονικό θέμα. Όσο αφορά τις γυναίκες φήμες υποστηρίζουν ότι η κορύφωση έρχεται στα 18 έτη. Όμως ούτε αυτό ισχύει, γιατί σύμφωνα με μελέτες η ηλικία παίζει δευτερεύοντα ρόλο, αντ αυτού όσο πιο πολύ σεξ κάνουν και τα δύο φύλα τόσο πιο πολύ το αποζητούν και έχουν καλύτερες επιδόσεις.

Μπορούν οι άντρες να έχουν πολλαπλούς οργασμούς; Μέχρι σήμερα πιστεύαμε ότι οι άντρες φτάνουν στην κορύφωση με την εκσπερμάτωση. Ωστόσο νέες μελέτες έρχονται να αμφισβητήσουν αυτή την άποψη.

Το μέγεθος του πέους παίζει ρόλο στην ικανοποίηση; Το μεγαλύτερο μέγεθος δεν σημαίνει και μεγαλύτερη απόλαυση. Αυτό που παίζει ρόλο είναι η όρεξη του άντρα να ικανοποιήσει την ερωτική του σύντροφο. 

More for you

 
 

Don't Miss