Ο life coach μας αποκαλύπτει το μυστικό για μια ευτυχισμένη ζωή

Δημήτρης ΤσέλιοςΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΕΛΙΟΣ Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Ο life coach μας αποκαλύπτει το μυστικό για μια ευτυχισμένη ζωή

Όλοι μας ψάχνουμε καθημερινά την Ευτυχία κάπου εκεί ‘’έξω’’, στην απόκτηση αγαθών, ενός/μίας συντρόφου, οικονομικών απολαβών, μιας καλύτερης δουλειάς, κοινωνικής καταξίωσης και αναγνώρισης, ενώ στην πραγματικότητα η Ευτυχία είναι μέσα τους.Την κουβαλάμε καθημερινά χωρίς απλά να το γνωρίζουμε.   

Πόσο ειρωνικό. Η απόκτηση χρημάτων και άλλων υλικών αγαθών που όλοι αναζητούμε, σχεδόν εμμονικά τα τελευταία χρόνια, είναι μία μεγάλη παγίδα. Η οικονομική επιτυχία αδιαμφισβήτητα μας  παρέχει αρκετά αγαθά, όμως δεν μας εξασφαλίζει την ευτυχία. Κάνε μία λίστα με όλα τα αγαθά που απολαμβάνεις σήμερα. Δημιούργησε άλλη μία λίστα με τα θετικά σου στοιχεία και εστιάσου σε αυτά προσπαθώντας να βελτιώνεσαι καθημερινά.

Στη ζωή τίποτα δεν είναι δεδομένο. Να είσαι Ευγνώμων για την υγεία σου, για το παιδί σου, για τον ήλιο, για την θάλασσα, για το γεγονός ότι άνοιξες τα μάτια σου και αναπνέεις, κοκ.

Άρχισε να νιώθεις ευγνώμων για αυτά που ήδη έχεις.

Από τον Δημήτρη Τσέλιο, Σύμβουλος αυτοβελτίωσης και προσωπικής ανάπτυξης & Συνεργάτης - Εισηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου στο τμήμα Life Coaching και Συμβουλευτική.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss