Ο life coach μας εξηγεί γιατί η προσωπική ανάπτυξη είναι η καλύτερη μορφή επένδυσης

Δημήτρης ΤσέλιοςΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΕΛΙΟΣ Τρίτη 06 Ιουνίου 2017

Τρίτη 06 Ιουνίου 2017

Ο life coach μας εξηγεί γιατί η προσωπική ανάπτυξη είναι η καλύτερη μορφή επένδυσης

Η προσωπική ανάπτυξη έχει να κάνει με οτιδήποτε μας οδηγεί στην προσωπική μας εξέλιξη. Οι περισσότεροι άνθρωποι τις τελευταίες δεκαετίες έχουν επενδύσει σε σπουδές, σε πτυχία, σε επιχειρήσεις, προκειμένου να γίνουν πετυχημένα στελέχη, ή καταξιωμένοι επιχειρηματίες και δεν έχουν επενδύσει ούτε ένα ευρώ στο πως θα γίνουν καλύτεροι Άνθρωποι.        

Αυτό που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι είναι ότι: «για να αποκτήσεις όλα αυτά που επιθυμείς, πρέπει πρώτα να γίνεις ο άνθρωπος που αξίζει να τα αποκτήσει.

Πρώτα γίνεσαι και μετά αποκτάς.

Προσωπικά τα αποτελέσματα που είχα τα τελευταία τριάμισι χρόνια που επενδύω στην προσωπική μου ανάπτυξη, είναι πολύ μεγαλύτερα από τα προηγούμενα  σαράντα τρία χρόνια της ζωής μου.

Η προσωπική στασιμότητα είναι η αιτία της φθοράς και της δυστυχίας στη ζωή των περισσότερων ανθρώπων. Όλοι οι άνθρωποι επιθυμούν να είναι γύρω από κάποιον που κινείται προς τα εμπρός σε όλους τους τομείς της ζωής του. Η προσωπική ανάπτυξη είναι μία συνεχής εξελικτική διαδικασία. Είναι μία ισόβια δέσμευση.

Από τον Δημήτρη Τσέλιο, Σύμβουλος αυτοβελτίωσης και προσωπικής ανάπτυξης & Συνεργάτης - Εισηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου στο τμήμα Life Coaching και Συμβουλευτική.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss