5 σημάδια ότι είναι καλός στο κρεβάτι

Σάββατο 03 Ιουνίου 2017

Σάββατο 03 Ιουνίου 2017

5 σημάδια ότι είναι καλός στο κρεβάτι

Βγαίνετε μαζί του εδώ και λίγο καιρό και ενώ δεν έχετε ολοκληρώσει τη σχέση σας, αναρωτιέστε αν είναι καλός στο κρεβάτι. Σας έχουμε καλά νέα. Πλέον μπορείτε να το καταλάβετε εάν κάνει καλό σεξ, πριν καν ξαπλώσετε μαζί του. Πώς; Αρκεί να παρατηρήσετε τα παρακάτω σημάδια που σας δείχνουν ότι αξίζει να προχωρήσετε μαζί του στο κρεβάτι.

 

  1. Είναι δραστήριος. Όταν κάποιος βαριέται συνέχεια, συνήθως είναι τεμπέλης και στο σεξουαλικό κομμάτι. Υπάρχουν βέβαια και εξαιρέσεις, όμως σε γενικές γραμμές οι δραστήριοι άντρες είναι και καλύτεροι στο κρεβάτι, σε σχέση με εκείνους που βαριούνται.
  2. Μιλάει αργά και σταθερά. Ένας άντρας που μιλάει ήρεμα και χωρίς φωνές, σίγουρα έχει πόντους όχι μόνο στο ραντεβού αλλά και στο πώς θα λειτουργεί στο κρεβάτι. Αντίστοιχα ένας άντρας που μιλάει γρήγορα, θα λειτουργεί και ανάλογα όταν φτάσει η ώρα της σεξουαλικής επαφής.
  3. Νιώθει άνετα. Αν βγείτε μαζί του και σας εμπνέει εμπιστοσύνη, τότε σημαίνει ότι θα ξέρει ακριβώς τι να κάνει και στο κρεβάτι για να σας ικανοποιήσει. Από την άλλη μεριά εάν νιώθει ανασφάλεια και είναι λίγο αλαζόνας, τότε σίγουρα το ίδιο θα συμπεριφέρεται και στο σεξ.
  4. Φροντίζει τον εαυτό του. Ένας άντρας που προσέχει τη διατροφή του, ασκείται και γενικά ενδιαφέρεται σε λογικά πλαίσια για την εμφάνισή του, τότε θα είναι περιποιηιτκός και στο κρεβάτι.
  5. Είναι καλός στα φιλιά. Εδώ είναι και το μεγάλο τεστ, γιατί το τέλειο ερωτικό φιλί έχει μεγάλες πιθανότητες να οδηγήσει σε καλό σεξ. Αντίστοιχα εάν το φιλί του είναι αδιάφορο, τότε είναι πολύ πιθανό να είναι το ίδιο χλιαρός στο σεξουαλικό κομμάτι.

Διαβάστε επίσης: Τα ωραιότερα φιλιά τα δίνουν στη Νέα Υόρκη

Μπορεί τα παραπάνω να αποτελούν βασικές ενδείξεις, ότι είναι καλός στο σεξ, όμως το σημαντικό σε μια σχέση είναι η χημεία, εφόσον νιώθετε πως έχετε ερωτική χημεία μαζί του, να είστε σίγουρες πως δεν θα απογοητευτείτε. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss