Τα μυστικά για να γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα από τον life coach

Δημήτρης ΤσέλιοςΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΕΛΙΟΣ Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Τα μυστικά για να γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα από τον life coach

Η πνευματική πλευρά σου στέλνει το μήνυμα ότι υπάρχει ένα ανώτερο σχέδιο για σένα. Δώσε λίγο χρόνο και μπες στην θέση του παρατηρητή. Ο Θεός σου έδωσε μοναδικά ταλέντα. Ανακάλυψέ τα. Κάνε μία λίστα με τα θετικά σου στοιχεία και εστίασε σε αυτά. Βάλε στόχο να γίνεσαι κάθε μέρα και καλύτερος.

Αλήθεια, ποια είναι η ερμηνεία που δίνεις στην λέξη αποτυχία; Είναι για σένα ένα καταστροφικό αποτέλεσμα των προσπαθειών σου ή αποτελεί μία ευκαιρία να πάρεις ένα μάθημα και να γίνεις καλύτερος; Ρώτησε τον εαυτό σου: μήπως θα πρέπει να αλλάξεις την προσέγγισή σου στον τρόπο που προσπάθησες να πετύχεις τον στόχο σου;

Κάνε παρέα με πετυχημένους. Διάβασε την αυτοβιογραφία διάσημων ‘’αποτυχημένων’’, όπως οι Beatles, Φραγκλίνος Ρούσβελτ, Leonor Mesi,Thomas Edison, Oprah Winfrey, Michael Jordan, κ.α.

Η ''αποτυχία'' είναι ευκαιρία για μάθηση. Τα λάθη είναι ουσιαστικής σημασίας για την μακροπρόθεσμη επιτυχία.

Ενστερνίσου το γεγονός ότι η επιτυχία έρχεται με τη μελέτη, τη δράση, τον καλό σχεδιασμό, την υπομονή, την επιμονή και την ανάληψη ρίσκων. Αν τα κάνεις όλα αυτά, τότε σου αξίζει.

Από τον Δημήτρη Τσέλιο, Σύμβουλος αυτοβελτίωσης και προσωπικής ανάπτυξης & Συνεργάτης - Εισηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου στο τμήμα Life Coaching και Συμβουλευτική.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss