Τι να κάνετε όταν ο σύντροφός σας, σας αγνοεί

Τζουλιάννα Καρνέζη ΤΖΟΥΛΙAΝΝΑ ΚΑΡΝΕΖΗ Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Τι να κάνετε όταν ο σύντροφός σας, σας αγνοεί

Έχετε ποτέ αισθανθεί ότι η σχέση σας έχει βαλτώσει ή ότι ο σύντροφός σας, σας αγνοεί; Οι περισσότερες σχέσεις περνάνε περιόδους κρίσης, αλλά το συναίσθημα ότι σας αγνοούν είναι αρκετά δυσάρεστο και απογοητευτικό. Παρόλα αυτά δεν πρέπει να καταθέσετε τα όπλα, αντ αυτού πρέπει να επικοινωνήσετε με το σύντροφό σας με σκοπό να κατανοήσει όλα όσα σας προβληματίζουν. Οι παρακάτω ερωτήσεις θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε τα πράγματα και να προσελκύσετε ξανά το ενδιαφέρον του αγαπημένου σας.

1. Πότε άρχισαν να αλλάζουν τα πράγματα;

Σκεφτείτε πότε αρχίσατε να παρατηρείτε την αλλαγή στη σχέση. Έγινε σταδιακά ή συνέβη κάτι συγκεκριμένο που άλλαξε τη συμπεριφορά του συντρόφου σας. Ρωτήστε τον ίδιο πότ ένιωσε ότι άρχισε να απομακρύνεται, έτσι ώστε να ανακαλύψετε τη ρίζα του προβλήματος.

2. Πώς θα αντιμετωπίσετε την κατάσταση

Αν είστε σίγουρες ότι υπήρξαν μια σειρά γεγονότων που ευθύνονται για την αδιαφορία του συντρόφου σας, τότε πρέπει να τα αντιμετωπίσετε. Και οι δυο μαζί μπορείτε να συνεργαστείτε και να κλείσετε οποιαδήποτε εκκρεμότητα υπάρχει και επηρεάζει αρνητικά τη σχέση σας.

Διαβάστε επίσης: Αν θέλετε μια ευτυχισμένη σχέση κάντε αυτά τα 4 πράγματα κάθε εβδομάδα

3. Ποιος μπορεί να σας βοηθήσει;

Όταν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα πολλές φορές είναι χρήσιμο να το μοιράζεστε με ένα στενό φίλο ή συγγενή, ώστε να σας ενθαρρύνει και να σας δώσει δύναμη. Αν τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα ίσως χρειαστεί να απευθυνθείτε σε κάποιον ειδικό.

Τέλος, αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι ότι όλες οι μακροχρόνιες σχέσεις θέλουν σκληρή δουλειά για να επιβιώσουν. Διαφορετικά αν αφήσουμε το πρόβλημα να διαιωνίζεται τότε η επίλυση του θα γίνει εξαιρετικά περίπλοκη. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss