Συμβουλές για καλύτερο σεξ στις διακοπές

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Συμβουλές για καλύτερο σεξ στις διακοπές

Οι διακοπές είναι πολύ σημαντικές για τα ζευγάρια, ειδικά όταν η καθημερινότητα είναι γεμάτη υποχρεώσεις. Καθώς  το άγχος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της ερωτικής διάθεσης, οι καλοκαιρινές αποδράσεις μπορούν να αποτελέσουν ένα δώρο για την ερωτική σας ζωή και για τη σχέση σας. Δείτε λοιπόν πώς θα αναζωπυρώσετε τη φλόγα αυτό το καλοκαίρι.  

Εάν έχετε την τάση να αναλαμβάνετε τα ηνία όταν πρόκειται για το σχεδιασμό ενός ταξιδιού, τότε φροντίστε να το οργανώσετε σωστά. Διαλέξτε έναν προορισμό που σας κάνει να νιώθετε σέξι και φυσικά αρχίστε να μπαίνετε σε ρομανική και ερωτική διάθεση, τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά.

Αν οι διακοπές είναι σε τοποθεσία με ζεστό κλίμα, τότε μειώστε τη θερμοκρασία όσο αφορά τα ερωτικά παιχνίδια. Που σημαίνει ότι αντί να κάνετε μασάζ με λάδι, χρησιμοποιήστε παγάκια σε όλο το σώμα, στους γλουτούς, στους μηρούς, στο στομάχι και θα διαπιστώσετε ότι οι αισθήσεις σας θα αγγίξουν κόκκινο.

Φτιάξετε μια σέξι βαλίτσα. Ξεχάστε τις τεράστιες μπλούζες και τις φόρμες και πάρτε μαζί σας ρούχα που σας κάνουν να νιώθετε σέξι. Ξεθάψτε τα εσώρουχα που έχετε κρυμμένα στο πίσω μέρος του συρταριού και πάρτε τα μαζί σας στις διακοπές. Δημιουργήστε επίσης ένα αισθησιακό τσαντάκι όπου θα βάλετε μέσα τα αιθέρια έλαια, τα sex toys, τα λιπαντικά και τα άλατα μπάνιου.

Κρατήστε την εξερευνητική σας διάθεση για το υπνοδωμάτιο. Εννοείται πως θα εξερευνήσετε το μέρος που θα είστε, όμως δώστε προτεραιότητα στο σύντροφό σας και βρείτε εκείνο το πάθος που υπήρχε στην αρχή της σχέσης.

Κλείστε τα κινητά. Μήπως αυτές οι διακοπές είναι μια καλή ευκαιρία για να αποτοξινωθείτε λίγο από την τεχνολογία και να επικεντρωθείτε στον αγαπημένο σας; Χρησιμοποιείστε το κινητό για να βγάλετε φωτογραφίες και στη συνέχεια κλείστε το τελείως, είτε βγείτε από το ίντερνετ. Ο σκοπός των διακοπών είναι να έρθετε πιο κοντά με το σύντροφό σας, τόσο ψυχικά όσο σωματικά. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss