Οι άτυχες στιγμές στο σεξ και πώς να τις αποφύγετε

Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

Οι άτυχες στιγμές στο σεξ και πώς να τις αποφύγετε

Απρόοπτα συμβαίνουν όχι μόνο στην καθημερινότητα, αλλά και στο κρεβάτι. Και εννοούμε αυτές τις ξαφνικές σεξουαλικές περιπτύξεις που μπορεί να προσφέρουν αυξημένη ευχαρίστηση αλλά μπορεί επίσης να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Δεν χρειάζεται φυσικά να αποφύγεις την ερωτική επαφή επειδή έτυχε κάτι και δεν ήσουν προετοιμασμένη γι αυτό. Το μόνο που μπορεί να κάνεις είναι να μάθεις μερικά κόλπα ώστε τη επόμενη φορά να είσαι προετοιμασμένη.

Είπες κάτι που δεν έπρεπε. Για να αποφύγεις αυτή την αμήχανη στιγμή που κατά πάσα πιθανότητα θα μετανιώσεις, κάνε μια προσπάθεια να χαλαρώσεις και να αφοσιωθείς σε εκείνον. Εάν σκέφτεσαι κάτι άλλο εκτός από την ερωτική πράξη θα φανεί, για αυτό χαλάρωσε.

Παραλίγο να σε πάρει ο ύπνος. Μπορεί να μη σου έχει συμβεί μέχρι τώρα, παρόλα αυτά υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να νυστάξεις κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Αν είσαι πραγματικά κουρασμένη χωρίς διάθεση για σεξ, απλά συζήτησε το με το σύντροφό σου, ώστε να προλάβεις την καταστροφή.

Εκείνος θέλει, εσύ πάλι όχι. Αν δεν είναι η μέρα, δεν υπάρχει λόγος να καταπιεστείς. Απλά ξεκαθάρισε το από την αρχή πριν προχωρήσετε και τα πράγματα γίνουν πιο σοβαρά.

Το κινητό χτυπάει ασταμάτητα. Όταν βρίσκεσαι μαζί του στο κρεβάτι, το κινητό σου μπορεί να περιμένει. Είναι σημαντικό να επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου σε εκείνον, γι αυτό και βάλε το κινητό στο αθόρυβο.

Δυσοσμία στην αναπνοή. Μερικές μυρωδιές μπορεί να είναι πολύ ενοχλητικές, γι’ αυτό απέφυγε να φας τροφές που αφήνουν έντονες μυρωδιές. Ένα σπρέι μέντας για εισπνοή ή μία τσίχλα θα μπορούσαν να βοηθήσουν την κατάσταση.

Ξέχασες να κάνει αποτρίχωσης. Τέλεια μαλλιά, εκθαμβωτικό φόρεμα αλλά διαπιστώνεις ότι τα πόδια σου δεν είναι καλά ξυρισμένα. Τι κάνεις τη συγκεκριμένη στιγμή;  Απλά προσεύχεσαι να μη το προσέξει. 

More for you

 
 

Don't Miss