5 πράγματα που δεν πρέπει να κάνετε εάν θέλετε μια ευτυχισμένη σχέση

Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

5 πράγματα που δεν πρέπει να κάνετε εάν θέλετε μια ευτυχισμένη σχέση

Στις ημέρας οι σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων γίνονται όλο και πιο δύσκολες. Λίγο οι γρήγοροι ρυθμοί ζωής και λίγο η τεχνολογία δυσκολεύουν την επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων και περισσότερο δυσκολεύουν τις σχέσεις των αντίθετων φύλων. Όμως δεν πρέπει να απογοητευόμαστε και να παρατάμε τα όπλα, γι αυτό και παρακάτω θα μάθετε τι δεν πρέπει να κάνετε αν θέλετε να έχετε μια ευτυχισμένη σχέση.

1. Σαμποτάρετε συνέχεια τον εαυτό σας.

«Σε τι έφταιξα;» Είναι μια ερώτηση που όλοι κάνουμε όταν κάτι πάει στραβά στη σχέση μας. Πολλές γυναίκες νιώθουν άγχος και απογοήτευση όταν βγουν από μια αποτυχημένη σχέση, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να βρείτε στο μέλλον κάτι καλύτερο. Εάν νιώθετε ότι φταίτε πάντα εσείς τότε ενδεχομένως περιορίζετε τις πολλές δυνατότητες που έχετε και που μπορούν να σας ανοίξουν καινούριες πόρτες για να είστε και πάλι ευτυχισμένες. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι απλά να αλλάξετε μερικές από τις κακές σας συνήθειες.

2. Λέτε όχι περισσότερο από ό, τι ναι

Έχετε αναρωτηθεί ότι μπορεί να είστε περισσότερο επίλεκτές από ότι πρέπει; Όντας επιλεκτικοί είναι καλό, όμως υπάρχουν και όρια που θα πρέπει να κατανοήσετε εφόσον θέλετε μια ευτυχισμένη και υγιής σχέση. Αρχίστε να λέτε περισσότερα ναι από ότι όχι και δώστε δεύτερες ευκαιρίες γενικά στους ανθρώπους και ειδικά στο σύντροφό σας.

3. Σκέφτεστε πολύ το μέλλον

Αν αρχίσετε να πιέζετε τις καταστάσεις τότε ενδέχεται να τρομάξετε το έτερο σας ήμισυ και το αποτέλεσμα θα είναι να φύγει μακριά. Πάρτε βαθιές ανάσες, ηρεμήστε και αδράξτε την ημέρα. Σταματήστε να ανησυχείτε τόσο πολύ για το μέλλον και ζήστε περισσότερο το τώρα.

4. Χρησιμοποιείτε το σεξ ως όπλο

Το σεξ μπορεί να σηματοδοτήσει την αρχή μια σχέσης ή να ενώσει δυο ανθρώπους ακόμα περισσότερο, όμως δεν είναι το μοναδικό συστατικό που χρειάζεται μια ευτυχισμένη σχέση. Εάν χρησιμοποιείτε το σεξ με σκοπό να νιώσετε πιο ευτυχισμένες, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να κάνετε ακόμα χειρότερα τα πράγματα και να οδηγηθείτε στη ρήξη.

5. Ακούτε πάρα πολύ τους τρίτους

Τι εννοούμε με αυτό; Να σταματήσετε να ζητάτε συνέχεια τη γνώμη των φίλων σας. Οι φίλοι σας δεν είναι στο μυαλό σας ούτε γνωρίζουν τα πάντα για τη σχέση σας. Έτσι αν τους ακούτε συνέχεια υπάρχει η πιθανότητα άθελα τους να σας ωθήσουν σε λάθος αποφάσεις. Να είστε προσεκτικές στις αποφάσεις σας και να φιλτράρετε καλά όλα όσα ακούτε από τους τρίτους. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss