Όλα όσα δεν πρέπει να κάνετε την ώρα του σεξ

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Όλα όσα δεν πρέπει να κάνετε την ώρα του σεξ

Επιτρέπονται όλα στο σεξ; Κι όμως δεν επιτρέπονται όλα, αφού υπάρχουν πράγματα και συμπεριφορές που καλό είναι να μην γίνονται κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Αν αναρωτιέστε τι δεν πρέπει να κάνετε, θα το μάθετε συνεχίζοντας την ανάγνωση.

Μην βάλετε τα κλάματα. Μπορεί η στιγμή να είναι έντονη και να παρασυρθείτε από το πάθος, όμως δεν είναι πολύ ωραίο να σας πιάσουν τα κλάματα. Φανταστείτε το σύντροφό σας να φαντασιώνεται διάφορα και ξαφνικά να σας δει να κλαίτε.

Μην κάνετε την ερώτηση «Εγώ ποτέ θα γίνω μάνα». Δεν χρειάζεται να σας πούμε ότι η συγκεκριμένη ερώτηση είναι απαγορευτική κατά διάρκεια της ερωτική πράξης. Η ώρα του σεξ δεν ενδείκνυται για τέτοιες συζητήσεις.

Διαβάστε επίσης: Tι σημαίνει όταν κάποιος βρίσκεται σε μια σχέση polyamory

Μην είστε σιωπηλές αλλά μη σας πιάσει και πολυλογία. Σαφώς δεν είναι ωραίο να είστε σιωπηλές, όμως προσοχή μην αρχίσετε να κουβεντιάζετε για άσχετα πράγματα και φυσικά μην κάνετε υποδείξεις.

Και τέλος αυτό που πρέπει να έχετε στο μυαλό σας με το που βρεθείτε μαζί του στο κρεβάτι είναι  να αφήσετε στην άκρη τους χαρακτηρισμού όπως γλυκούλι, χαριτωμένο κυρίως αν θέλετε να αναφερθείτε σε κάποιο μέρος του ανδρικού σώματος. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss