Ποιες φίλες πρέπει να έχεις για πάντα στη ζωή σου

Σάββατο 08 Ιουλίου 2017

Σάββατο 08 Ιουλίου 2017

Ποιες φίλες πρέπει να έχεις για πάντα στη ζωή σου

Καθώς μεγαλώνεις πολλά πράγματα αλλάζουν στη ζωή σου. Οι προτεραιότητες, οι συνεργάτες, η δουλειά. Παντρεύεσαι, κάνεις παιδιά, αλλάζεις σύντροφο και ενδεχομένως αλλάζουν και κάποιες πτυχές του χαρακτήρα σου. Με όλες αυτές τις αλλαγές καταλαβαίνεις ότι δεν είναι καθόλου εύκολο να κρατήσεις τις παλιές φιλίες ενώ γίνεσαι όλο και πιο επιλεκτική. Παρόλα αυτά δεν θα πρέπει να ξεχάσεις πόσο σημαντικές είναι στη ζωή σου, πόσες φορές ήταν εκεί να μοιραστείτε τις αγωνίες σας και διασκεδάσετε μέχρι τελικής πτώσης.

Και επειδή η φιλία είναι ένα σημαντικό κομμάτι στη ζωή όλων των ανθρώπων, παρακάτω θα μάθεις ποιες είναι εκείνες οι φίλες που πρέπει να μείνουν για πάντα στη ζωή σου.

Η έμπιστη φίλη. Είναι εκείνη που θα σε καταλάβει ό,τι και αν της πεις και θα σε αποδεχτεί χωρίς να σε κρίνει. Μπορείς να της εκμυστηρευτείς όλες σου τις επιθυμίες και όλους τους φόβους σου χωρίς δεύτερη σκέψη.

Η φίλη που αγαπάει την περιπέτεια. Όταν θα αρχίσεις να μπαίνεις στην ρουτίνα, εκείνη θα είναι εκεί για να σου θυμίζει ότι πρέπει να ζεις την κάθε σου μέρα σα να είναι η τελευταία. Όχι μόνο θα σε ενημερώνει για τα νέα εστιατόρια και club, αλλά θα συμμετέχει μαζί σου.

Η φίλη που έχει αντίθετο χαρακτήρα με το δικό σου. Είναι τελείως διαφορετική με εσένα και είναι η μόνη που δεν σου ταιριάζει. Κι όμως αυτή η διαφορετικότητα είναι που σας ενώνει. Σε βοηθάει να ανακαλύψεις πτυχές του χαρακτήρα σου που δεν πίστευες ότι είχες και που οι άλλες φίλες δεν μπορούν να το δουν.

Διαβάστε επίσης: Δεν σας αρέσει το νέο αγόρι της φίλης σας. Τι πρέπει να κάνετε.

Η φίλη από τα παιδικά χρόνια. Όταν έχεις γίνει έξαλλη με τη μαμά σου, είναι η πρώτη φίλη που θα πάρεις τηλέφωνο για να πεις τα παράπονα σου. Γνωρίζει το ίδιο καλά τη μητέρα σου με εσένα και θα σε βοηθήσει να δεις πιο αποστασιοποιημένα και σφαιρικά την κατάσταση. Ξέρεις τις αδυναμίες σου και τις αντιδράσεις σου. Εξάλλου στον παρελθόν σε έχει βοηθήσει ξανά με παρόμοιες καταστάσεις.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss