Οι κυριότεροι λόγοι που ο σύντροφός σας δεν έχει όρεξη για σεξ

Κυριακή 09 Ιουλίου 2017

Κυριακή 09 Ιουλίου 2017

Οι κυριότεροι λόγοι που ο σύντροφός σας δεν έχει όρεξη για σεξ

Μερικά πράγματα είναι αυτονόητα όπως το σεξ σε μια ερωτική σχέση. Η σεξουαλική επαφή είναι σημαντικό κομμάτι μιας υγιούς σχέσης και αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για να έρθετε ουσιαστικά κοντά με το σύντροφό σας. Τι γίνεται όμως αν ο αγαπημένος σας δεν έχει την ίδια όρεξη που είχες στην αρχή της σχέσης; Μήπως υπάρχουν κάποιοι παράγοντες που επηρεάζουν τη λίμπιντό του;

Έχει άγχος. Αν δουλεύει πολλές ώρες και υπό πίεση η τεστοστερόνη του δέχεται σοβαρό πλήγμα. Οι γρήγοροι ρυθμοί ζωής και ο σύγχρονος τρόπος ζωής λειτουργούν ως ανασταλτικοί παράγοντες στον τομέα της ερωτικής ζωής. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να τον χαλαρώσετε.  

Είναι πάνω από τριάντα. Κι όμως η ηλικία παίζει σημαντικό ρόλο στο σεξ και συγκεκριμένα όσο περνάνε τα χρόνια τόσο μειώνεται η όρεξή του. Όμως αυτό έχει και τα καλά του, γιατί τον  ενδιαφέρει η ποιότητα και όχι η ποσότητα.

Διαβέστε επίσης: Αυτή είναι η ιδανική διαφορά ηλικίας σε μια σχέση

Χρησιμοποιεί πλαστικά μπουκάλια. Ελάχιστοι γνωρίζουν ότι τα είδη πλαστικών που χρησιμοποιούνται σε διάφορα τρόφιμα μπορούν να μεταφέρουν επικίνδυνες τοξικές, χημικές ουσίες, οι οποίες μπορεί να έχουν παρενέργειες στην υγεία μας. Έτσι μπορεί να αυξήσουν τα επίπεδα των οιστρογόνων των αντρών και κατά επέκταση να μειώσουν τη λίμπιντό του. Προνοήστε λοιπόν και αντικαταστήστε τα πλαστικά μπουκάλια με γυάλινα.

Φοράει στενά εσώρουχα. Ναι σωστά διαβάσατε. Όταν τα γεννητικά όργανα βρίσκονται σε στενή επαφή με το σώμα, αυξάνεται η θερμοκρασία και μπορεί να επηρεάσει την ορμονική ισορροπία.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss