Πώς να αποφύγετε τους τσακωμούς στις διακοπές

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Πώς να αποφύγετε τους τσακωμούς στις διακοπές

Έφτασε επιτέλους η στιγμή που ονειρευόσασταν όλο το χειμώνα. Η στιγμή που θα βρέχετε τα πόδια σας στο νερό αγκαλιά με τον αγαπημένο σας και θα κάνετε βόλτες στα νησιώτικα σοκάκια. Τώρα όμως που ετοιμάζεστε να φύγετε από το θόρυβο της μεγαλούπολης και να ζήσετε τις πιο ωραίες διακοπές τη ζωής σας, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη για να κυλήσουν ήρεμα και χωρίς τσακωμούς οι ημέρες των διακοπών.

Τις περισσότερες φορές όταν ξεκινάτε τις καλοκαιρινές διακοπές οι προσδοκίες είναι μεγάλες. Τι συμβαίνει; Είναι απλό, την ώρα που μετράτε τις ημέρες που σας χωρίζουν από την ελευθερία, σκέφτεστε ρομαντικούς περιπάτους στις ακρογιαλιές, εξορμήσεις χωρίς προορισμό και δείπνο υπό το ως των κεριών. Όμως έχετε σκεφτεί ότι ενδεχομένως όλα αυτά δεν σχεδιάζονται;  Μήπως να σκεφτείτε και το σενάριο που θέλει το σύντροφό σας να χαλαρώνει, αντί να πηγαίνει βόλτες στις ακρογιαλιές;  Ο βασικότερος λόγος που μπορεί να μαλώσετε στις διακοπές είναι ότι εσείς έχετε παγιδευτεί στις φαντασιώσεις σας, ενώ ο αγαπημένος σας ζητάει πιο απλά πράγματα, με αποτέλεσμα να είστε απόμακρες και να τον περιμένετε στη γωνία. Και τότε είναι που ξεκινάει η μουρμούρα. Εκείνος σας κοιτάει με απορία και εσείς του φωνάζετε γιατί δεν έχει το κουράγιο να ακολουθήσει τα σχέδια σας.

Διαβάστε επίσης: Οι κυριότεροι λόγοι που ο σύντροφός σας δεν έχει όρεξη για σεξ

Αλήθεια υπάρχει λόγος να δημιουργηθεί όλη αυτή η φασαρία και η γκρίνια; Δείτε τα πράγματα από μια άλλη οπτική γωνία και ξεκινήστε τις διακοπές σας αφήνοντας απ έξω όλα όσα σας αγχώνουν και σας στεναχωρούν. Δεν υπάρχει λόγος να πιέζετε ο ένας τον άλλο, γιατί έτσι δεν θα περάσει κανένας σας καλά και το πιο πιθανό είναι να γυρίσετε με περισσότερα νεύρα από ό,τι φύγατε. 

More for you

 
 

Don't Miss