3 μυστικά για μια μακροχρόνια σχέση

Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

3 μυστικά για μια μακροχρόνια σχέση

Το ερώτημα που απασχολεί τα περισσότερα ζευγάρια είναι αν υπάρχει μυστικό για να διαρκέσουν οι σχέσεις για πάντα. Μερικοί υποστηρίζουν ότι η απάντηση είναι η φιλία, ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι για να διατηρηθεί μια σχέση πρέπει να υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη. Οι ειδικοί όμως έχουν την απάντηση και παρέχουν τρία μυστικά για όσους αναζητάνε μακροχρόνια σχέση.

 

  1. Να γελάτε μαζί

Μπορεί να σας ακούγετε περίεργο, αλλά σύμφωνα με έρευνες τα ζευγάρια που γελάνε με τα ίδια πράγματα μένουν και για πάντα μαζί. Το γέλιο είναι βασικός παράγοντας για να έχουμε μακροχρόνια σχέση. Γι αυτό λοιπόν αν γελάτε άφθονα με το σύντροφό σας, ίσως αποτελεί απόδειξη ότι βρίσκεστε σε καλό δρόμο. 

  1. Να ζείτε την κάθε μέρα σα να γνωριστήκατε σήμερα

Ξεκινήστε εκ νέου κάθε μέρα. Όταν προσπαθείτε να αφήνετε το παρελθόν πίσω σας, αφήνετε και όλες τις άσκημες στιγμές. Είναι ένας τρόπος για να ξεκινήσετε από το μηδέν. Όταν αντιμετωπίζετε το σύντροφό σας σα να τον γνωρίσατε εχθές, είναι πιο δύσκολο να φθαρεί η σχέση και να πέσετε στην παγίδα της ρουτίνας.

  1. Μην πνίγετε ο ένας τον άλλο

Σύμφωνα με τους ψυχολόγους, το να δίνετε χώρο στον αγαπημένο σας είναι πολύ σημαντικό για την ευτυχία του ζευγαριού. Ο προσωπικός χώρος είναι σημαντικός σε μια σχέση, γιατί και οι δυο νιώθετε περισσότερο ευτυχισμένοι και βαριέστε λιγότερο. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss