Όλα όσα σκέφτονται οι άντρες για το σεξ

Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

Όλα όσα σκέφτονται οι άντρες για το σεξ

Πολλά έχουν ειπωθεί για το σεξ και τις επιθυμίες των αντρών. Έχουν κατηγορηθεί πως ενδιαφέρονται μόνο για τη δική τους ικανοποίηση και πως το μόνο που σκέφτονται είναι η σεξουαλική πράξη. Όμως τα πράγματα δεν είναι πάντα έτσι όπως φαίνονται, γιατί μια νέα μελέτη αποκαλύπτει όλα όσα θέλουν οι άντρες από το σεξ και ίσως διαπιστώσετε ότι τα παραπάνω είναι ανυπόστατες φήμες.

Θέλουν να ξέρουν αν σας ικανοποιούν. Επικρατεί η φήμη ότι οι άντρες δεν έχουν συναίσθηση για το τι θέλει η ερωτική τους σύντροφος. Όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ένας άντρας θέλει να γνωρίζει αν σας άρεσε ή όχι το σεξ μαζί του και φυσικά όλοι σχεδόν οι άντρες μισούν το ψεύτικο οργασμό.

Οι άντρες φοβούνται. Μπορεί τα δυο φύλα να παγιδεύονται στα κοινωνικά στερεότυπα που τους ακολουθούν όλη τους τη ζωή, παρόλα αυτά οι άντρες νιώθουν αμηχανία όταν βρεθούν μια γυναίκα για πρώτη φορά. Χρειάζονται χρόνο και να νιώθουν ασφάλεια ώστε να μπορέσουν να διαχειριστούν τα συναισθήματά τους.

Πολλοί άντρες δηλώνουν πως θα ήθελαν η ερωτική τους σύντροφος να ανακαλύψει πλέον και τις υπόλοιπες ερωτογενείς ζώνες του κορμιού τους.

Οι άντρες θέλουν να διεκδικούν. Μπορεί σήμερα οι γυναίκες να παραπονιούνται ότι οι άντρες πλέον δεν τις διεκδικούν, ίσως όμως φταίμε και εμείς λιγάκι. Αφήστε τον λοιπόν να σας διεκδικήσει και να σας κυνηγήσει. Γίνετε αντικείμενο πόθου και δεν θα χάσετε.

Τους αρέσουν οι ερωτικές ταινίες. Μέχρι και οι ειδικοί επιβεβαιώνουν πώς δεν υπάρχει κάποιο παθολογικό πρόβλημα στην εμμονή αυτή. Θα πρέπει να ξεκαθαριστεί πως οι σεξομανείς αποτελούν μόνο 4% του συνολικού πληθυσμού, οπότε είναι μάλλον απίθανο ο δικός σας να είναι ένας από αυτούς.

Διαβάστε εδώ: Πώς να παρακολουθήσετε ερωτικές ταινίες με τον σύντροφο σας

Και τέλος ας σταματήσουμε να τους κατηγορούμε ότι έχουν το μυαλό τους μόνο στο σεξ. Το σεξ είναι απόλαυση και ευτυχία, άρα είναι φυσιολογικό να το αναζητάμε όσο πιο πολύ μπορούμε. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss