3 λόγοι για να κάνετε σεξ από το πρώτο ραντεβού

Παρασκευή 08 Σεπτεμβρίου 2017

Παρασκευή 08 Σεπτεμβρίου 2017

3 λόγοι για να κάνετε σεξ από το πρώτο ραντεβού

Η αλήθεια είναι πως οι περισσότερες γυναίκες δεν κάνουν σεξ από το πρώτο ραντεβού γιατί πιστεύουν ότι θα δώσουν λανθασμένη εντύπωση και δεν θα θεωρηθούν καλά κορίτσια. Ωστόσο όλοι έχουμε ζωντανά παραδείγματα ζευγαριών που δεν τήρησαν το συγκεκριμένο κανόνα και η σχέση τους είναι μια χαρά. Παρακάτω θα δείτε μερικούς λόγους για να ξανασκεφτείτε ότι δεν υπάρχει λόγος να περιμένετε.

Είναι παλιός σας φίλος. Για ένα διάστημα κάνατε παρέα και συναντιέστε μετά από χρόνια τυχαία. Και τότε σας ζητά ραντεβού. Εφόσον περνάτε καλά και υπάρχει έλξη μεταξύ σας, γιατί να μην δοκιμάσετε να προχωρήσετε και στο ερωτικό κομμάτι;

Διαβάστε εδώ: Όλα όσα σκέφτονται οι άντρες για το σεξ

Για να ξεπεράσεις τον πρώην. Δεν είστε ακόμα έτοιμες να μπείτε σε μια νέα σχέση και έτσι επιλέγετε αυτό τον τρόπο για να ξεπεράσετε τον πρώην. Όμως, θέλει προσοχή για το πόσο σίγουρες είστε και πόσο καλά μπορείτε να το ξεκαθαρίσετε μέσα σας και να το διαχειριστείτε, ώστε να μην ξυπνήσετε το πρωί και πάθετε κρίση, «Που είμαι; Ποια είμαι; Ποιος είσαι εσύ;»

Είστε διακοπές. Είτε είστε στην αναζήτηση συντρόφου για σχέση είτε όχι πριν φύγετε για το ταξίδι σας, αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει και ζήστε τη στιγμή. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss