Ποιος λαός έχεις τους πιο έντονους οργασμούς

Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

Ποιος λαός έχεις τους πιο έντονους οργασμούς

Ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια της σεξουαλικής πράξης είναι και ο οργασμός. Μάλιστα ο γυναικείος οργασμός είναι αυτός που απασχολεί τους ειδικούς ανά τον κόσμο, αφού είναι ένα πολυσύνθετο φαινόμενο που επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες. Ποιος λαός όμως έχει τους πιο έντονους οργασμούς; Μια νέα έρευνα αποκαλύπτει τις χώρες που παρουσιάζουν τους περισσότερους και πιο έντονους οργασμούς. Θέλετε να μάθετε ποια πήρε τα πρωτεία;

Οι ερευνητές από το Lelo's Orgasm Survey μελέτησαν 2.200 άτομα σε 21 μεγάλες χώρες, θέτοντας ερωτήσεις όπως πόσο συχνά φτάνουν στην κορύφωση και αν ευχαριστιούνται τη σεξουαλική πράξη. Οι ερευνητές έκαναν μια λίστα όπου κατέταξαν τις χώρες στις οποίες οι πολίτες είχαν τους περισσότερους και τους πιο έντονους οργασμούς. Και προς μεγάλη μας έκπληξη η νικήτρια χώρα ήταν η Νορβηγία. Από ό,τι φαίνεται το ψυχρό κλίμα της Νορβηγίας πρέπει μάλλον αν ενθαρρύνει τους πολίτες της να έρχονται πιο κοντά στο κρεβάτι. Μάλιστα το 35% των ερωτηθέντων Νορβηγών δήλωσαν ότι έχουν τουλάχιστον ένα οργασμό μια φορά την ημέρα.

Επόμενοι στη λίστα ήταν η κάτοικοι της Χιλής, της Ιταλίας και της Ισπανίας. Ενώ οι Βραζιλιάνοι είναι εκείνοι που φωνάζουν περισσότερο κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, σε σχέση με τους υπόλοιπους λαούς. Τέλος το 15% των Καναδών δήλωσαν ότι δεν έχουν βιώσει ποτέ στη ζωή τους οργασμό. 

More for you

 
 

Don't Miss