Πώς να είστε μια σέξι μαμά

Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Πώς να είστε μια σέξι μαμά

Μπορεί η μητρότητα να επισκιάζει τη θηλυκή σας πλευρά, αφού πρώτο σας μέλημα είναι το παιδί σας, δεν σημαίνει όμως ότι σταματάτε να είστε γυναίκα. Βέβαια είναι αλήθεια ότι η εγκυμοσύνη επιφέρει πολλές αλλαγές στη ζωή μιας γυναίκας αλλά και στο σώμα της. Και αυτό πολλές φορές μπορεί να πλήξει τη γυναικεία φιλάρεσκη φύση σας. Για να μη χάσετε λοιπόν τη θηλυκή και σέξι πλευρά ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές.

Ανανεώστε το στυλ σας. Μια βόλτα στα μαγαζιά θα φέρει αέρα ανανέωσης τόσο στη ψυχολογία όσο και στην εμφάνισή σας. Και αν το σώμα σας αργεί να επανέλθει μην ανησυχείτε, απλά αγοράστε ρούχα που θα σας κάνουν να φαίνεστε σέξι και θα σας κολακεύουν.

Να είστε καλές με τον εαυτό σας. Αγαπήστε το νέο σας εαυτό και το νέο σας σώμα. Η μητρότητα δεν είναι αντίθετη της θηλυκότητας. Αγαπήστε τη γλυκιά εκδοχή, ένα χαρακτηριστικό που συχνά έχουν οι μανούλες.

Διαβάστε εδώ: Πώς η υπερβολική αγάπη καταστρέφει τη σχέση

Ασχοληθείτε με το σώμα σας. Κανένα σώμα δεν μπορεί να επανέλθει από τη μια μέρα στην άλλη μετά τον τοκετό. Χρειάζεται υπομονή και να μην το παραμελείτε. Η γυμναστική και γενικά όλες οι σωματικές δραστηριότητες σε συνδυασμό με την ισορροπημένη διατροφή θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε το παλιό σας σωματότυπο.

Αφεθείτε στις σελίδες ενός καλού βιβλίου. Αν και είναι δύσκολο να βρείτε χρόνο για διάβασμα, όταν το κάνετε θα νιώθετε καλύτερα. Η ενασχόληση του μυαλού με κάτι εκτός των παιδιών σίγουρα θα σας κάνει να θυμηθείτε την γυναικεία πτυχή σας.

Κρατήστε τη σχέση με τον σύντροφό σας ζωντανή. Ανταλλάξτε μηνύματα  μέσα στη μέρα και δώστε ραντεβού στο ίδιο σας το σπίτι. Τέλος μην αποποιηθείτε την κοινωνικότητά σας. Οι φίλοι σας και οι κοινωνικές σας υποχρεώσεις θα σας αναζωογονήσουν.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss