Εάν ο σύντροφός σας έχει αυτά τα χαρακτηριστικά συγχαρητήρια είναι ο ιδανικός

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

Εάν ο σύντροφός σας έχει αυτά τα χαρακτηριστικά συγχαρητήρια είναι ο ιδανικός

Όταν ήμασταν μικρές πιστεύαμε ότι θα βρούμε τον κύριο τέλειο. Όσο όμως μεγαλώνουμε συνειδητοποιούμε ότι ίσως αυτός ο κύριος τέλειος τελικά δεν υπάρχει. Και ομολογουμένως η ζωή δεν φέρνει πάντα αυτά που περιμένουμε. Ωστόσο υπάρχουν κάποια βασικά χαρακτηρίστηκα που αν τα έχει ο αγαπημένος σας τότε συγχαρητήρια ίσως και να έχετε βρει τον ιδανικό.

Μετά την πρώτη σας συνάντηση, δεν περιμένει μια εβδομάδα για να σας ξανακαλέσει αλλά σας τηλεφωνεί αμέσως και σας ζητάει να ξαναβγείτε. Κάνει κράτηση σε ένα εστιατόριο, επιλέγει το αγαπημένο σας κρασί και στη συνέχεια βεβαιώνεται ότι θα φτάσετε με ασφάλεια στο σπίτι.

Ο κατάλληλος σύντροφος είναι σημαντικό να σας κάνει να γελάτε, αλλά να γελάτε από καρδιάς. Ακόμα και όταν δεν είστε στα καλύτερά σας, είναι δίπλα σας, σας δίνει χρόνο και χώρο αλλά σας κάνει επίσης να γελάτε.

Ανοίγει τις πόρτες και παίρνει το παλτό σας όχι επειδή πιστεύει ότι οι γυναίκες είναι αδύναμες, αλλά επειδή νοιάζεται πραγματικά για εσάς και θέλει να σας περιποιείται.

Φυσικά δεν θέλει να σας αποπλανήσει μόνο σωματικά, αλλά και πνευματικά. Θέλει να επικοινωνήσει μαζί σας εγκεφαλικά και μετά να μπει στην κρεβατοκάμαρά σας.

Δεν φαίνεται να είναι πατέρας ή σωτήρας κανενός, και δεν προσποιείται ότι είναι ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου. Είναι απλώς ένας άνθρωπος που ψάχνει την αληθινή αγάπη και που θέλει να εξερευνήσει τον κόσμο δίπλα σας.

Ψάχνει για μια γυναίκα που δεν τον θέλει για χρήματα ή για ένα μωρό ή σαν δίχτυ ασφαλείας, αλλά μόνο για το ποιος είναι.

Είναι ειλικρινής πρώτα με τον εαυτό του για τον εαυτό του και μετά με τους γύρω του.

Τέλος δεν είναι το κακό ή το καλό αγόρι, είναι απλά άνθρωπος. Είναι πρόθυμος να αγωνιστεί για εσάς και να σας υπερασπιστεί με κάθε δυνατό τρόπο. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss