Γιατί μια Ιταλίδα γυμνάστρια αποφάσισε να παντρευτεί τον εαυτό της

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

Γιατί μια Ιταλίδα γυμνάστρια αποφάσισε να παντρευτεί τον εαυτό της

Ίσως το πιο δύσκολο κεφάλαιο στη ζωή ενός ανθρώπου είναι οι σχέσεις. Οι περισσότεροι άνθρωποι μπαίνουν σε μια σχέση με επιθυμίες, όνειρα και φαντασιώσεις, στην πορεία όμως όλα αυτά διαλύονται και έτσι επέρχεται ο χωρισμός. Τι συμβαίνει και διαλύεται ένας γάμος; Γιατί πολλοί από εμάς δεν μπορούμε να βρούμε τον κατάλληλο σύντροφο; Οι ερωτήσεις πολλές και τις απαντήσεις θα τις δώσουμε σε κάποιο άλλο άρθρο, γιατί σε αυτό εδώ θα ασχοληθούμε με μια Ιταλίδα γυμνάστρια η οποία αποφάσισε να παντρευτεί τον εαυτό της σε μια παραμυθένια τελετή που κόστισε 10.000 ευρώ.

Η Laura Mesi είχε κουραστεί να ψάχνει το σωστό άντρα και αποφάσισε να δώσει την πιο αποστομωτική απάντηση στη μοναξιά της αλλά και σε συγγενείς και φίλους, κάνοντας μια τελετή γάμου με τον εαυτό της. Όπως δήλωσε στην ιταλική εφημερίδα La Repubblica είχε μια μακροχρόνια σχέση και ονειρευόταν έναν φαντασμαγορικό γάμο. Όμως πριν λίγα χρόνια χώρισε και αυτή ήταν η αιτία που  αποφάσισε να γιορτάσει τα 40 της γενέθλια με το να παντρευτεί την ίδια.

 

 

Η Ιταλίδα γυμνάστρια έκανε μια πλούσια τελετή στην Lissone της Ιταλίας, με συγγενείς και φίλους, ενώ η ίδια έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram «Αν έρθει ένας άνδρας και που μου αποδείξει ότι μπορούμε  να ζήσουμε μαζί, δεν θα πω όχι. Όμως η ευτυχία δεν εξαρτάται από έναν άνδρα». Αυτά είπε η Laura η οποία ακολούθησε όλο το εθιμοτυπικό και έκοψε μέχρι και τη γαμήλια τούρτα. Και φυσικά μετά το γάμο πήγε μόνη της μήνα του μέλιτος στην Αίγυπτο. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss