Ποια χώρα έχει τους περισσότερους οργασμούς;

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Ποια χώρα έχει τους περισσότερους οργασμούς;

Πώς; Νόμιζες πως οι μεσογειακοί λαοί είναι θερμοί; Και οι μόνοι που μπορεί να μας συναγωνιστούν είναι οι Λατινοαμερικάνοι; Μισό λεπτό, γιατί τα πράγματα έχουν αλλάξει κατά πολύ και για την ακρίβεια έχουν έρθει τα πάνω κάτω. Δηλαδή, οι πάνω έχουν πλέον το φλογερό ταπεραμέντο των κάτω. Σύμφωνα με την παγκόσμια έρευνα περί σεξ για τη Μέρα Οργασμού 2017, ο λαός ο οποίος έχει τους περισσότερους οργασμούς είναι οι Νορβηγοί.

 

Σύμφωνα με την έρευνα, ο παγκόσμιος μέσος δείκτης κορύφωσης είναι δύο με τρεις φορές την εβδομάδα. Φυσικά και υπάρχουν διαφορές από χώρα σε χώρα. Το 2,54% των Γερμανών δεν έχουν έρθει ποτέ τους σε οργασμό - που είναι και το υψηλότερο ποσοστό ανάμεσα στις 21 χώρες που έλαβαν μέρος στην έρευνα. Από την άλλη έκπληξη μας κάνει και το ότι το 30% των Βραζιλιάνων έρχεται σε οργασμό μόνο μία φορά την εβδομάδα. 

Οι "κρύοι" Νορβηγοί, ωστόσο, φαίνεται ότι λιώνουν τον πάγο. Το 35% υποστηρίζουν ότι φθάνουν την κορύφωση τουλάχιστον μία φορά τη μέρα! Μάλλον θα φταίνε τα τόσα θαλασσινά που τρώνε, δεν εξηγείται αλλιώς. 

Δυστυχώς, δεν υπάρχουν στοιχεία για την Ελλάδα και μάλλον σκόπιμα, γιατί σίγουρα θα είχαμε κατατροπώσει τους Vikings. 

More for you

 
 

Don't Miss