Το τέλος του one size στο σεξ

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Το τέλος του one size στο σεξ

Οι άνω των 50 θα θυμούνται πόσο αμήχανα αισθάνονταν όταν πήγαιναν στο φαρμακείο για να αγοράσουν προφυλακτικά. Κάποια στιγμή, δηλαδή στην εποχή του AIDS, τα πράγματα έγιναν πιο απλά: η αγορά των προφυλακτικών, εκτός από τη μοναδική ασπίδα προστασίας απέναντι στην ασθένεια, ήταν κοινωνικό καθήκον.

 

Να όμως που εκείνη η παλιά αμηχανία μπορεί να επιστρέψει. Γιατί στην αγορά έρχονται τα προφυλακτικά με μεγέθη: Small, Medium, Large και φυσικά Extra Large. «Ποιος είπε ότι το μέγεθος δεν μετράει;» γράφουν οι  New York Times σε ένα  άρθρο από το οποίο δεν λείπει το χιούμορ. «Βεβαίως μετράει: οι άντρες νιώθουν συχνά άβολα όταν φορούν το προφυλακτικό, με το πιο κοινό παράπονο να είναι η κακή προσαρμοστικότητα του αντισυλληπτικού προϊόντος», σε σημείο που -όπως μια πρόσφατη μελέτη αποκαλύπτει- «μόνο το ένα τρίτο των Αμερικανών τα χρησιμοποιεί».

Αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα πλέον: μια ομάδα παραγωγών και η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) των ΗΠΑ, έχουν ολοκληρώσει δοκιμές για τα πρώτα «ειδικά προσαρμοσμένα» προφυλακτικά, σχεδόν σαν ένα κοστούμι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του χρήστη. Διαβάστε τη συνέχεια του κειμένου εδώ

More for you

 
 

Don't Miss