Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάνε οι άντρες σε μια γυναίκα

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάνε οι άντρες σε μια γυναίκα

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποιο είναι το πρώτο πράγμα που παρατηρούνε οι άντρες στις γυναίκες; Είναι τα μάτια, το χαμόγελο, τα οπίσθια ή τα στήθη; Μια νέα μελέτη μας δίνει την απάντηση και δεν είναι αυτή που περιμέναμε.

Και ενώ οι περισσότερες γυναίκες θα πιστεύανε ότι οι άντρες το πρώτο που κοιτάνε είναι τα στήθη ή τα οπίσθια, κάνουν λάθος. Γιατί το 70% των αντρών απάντησε ότι το πρώτο σημείο που παρατηρούν σε μια γυναίκα είναι τα μάτια. Και όταν ρωτήθηκαν γιατί τα μάτια; Οι περισσότεροι απάντησαν ότι τα μάτια λένε πάντα την αλήθεια, γι αυτό και είναι το πρώτο που κοιτάνε.

Διαβάστε εδώ: 3 λόγοι για να αρχίσετε να λέτε όχι

Και το αμέσως επόμενο σημείο του σώματος που παρατηρούν οι άντρες είναι το χαμόγελο. Ναι σωστά διαβάσατε, ένα όμορφο χαμόγελο μπορεί να τραβήξει το αντίθετο φύλο. Μπορεί μέχρι σήμερα να είχατε άλλη άποψη για τους άντρες, όμως αυτή η μελέτη έσπασε το στερεότυπο ότι το πρώτο πράγμα που παρατηρεί το αντρικό φύλο είναι το στήθος ή τα οπίσθια, τα οποία μάλιστα ήρθαν τρίτο και τέταρτο αντιστοίχως στη λίστα. Σε γενικές γραμμές οι άντρες, όσο και αν σας ακούγεται περίεργο, παρατηρούν το πρόσωπο μιας γυναίκας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss