Τι κάνουμε όταν η σχέση είναι καλή αλλά το σεξ κακό

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Τι κάνουμε όταν η σχέση είναι καλή αλλά το σεξ κακό

Η αντίδρασή σας μπορεί να είναι η κραυγή «Μα είσαι απαίσιος στο κρεβάτι». Όμως αντισταθείτε στην παρόρμηση. Ντυθείτε, πηγαίνετε σε ένα άλλο δωμάτιο και συλλέξτε τις σκέψεις σας. Τι σας έχει συμβεί; Όλα είναι υπέροχα στη σχέση και ταιριάζετε απόλυτα αλλά στο σεξ τα πράγματα δεν είναι καλά. Και τώρα τι κάνετε;

Καταρχάς μην επικεντρωθείτε μόνο στην πράξη, αλλά βρείτε τι πραγματικά συμβαίνει. Για παράδειγμα μπορεί το κακό σεξ να συμβεί μετά από πολλά κοκτέιλ ή μετά από μια κουραστική μέρα ή εξαιτίας της αϋπνίας.

Ορίστε τι είναι καλό σεξ για εσάς. Πρέπει να γνωρίζετε τι είναι σημαντικό στο σεξ. Υπάρχουν γυναίκες που έχουν μακροχρόνια σχέση αλλά δεν έχουν έρθει ποτέ σε οργασμό. Και πέρασαν χρόνια για να καταλάβουν το λάθος τους. Ο κάθε άνθρωπος ανταποκρίνεται διαφορετικά στις σεξουαλικές διεγέρσεις. Γι αυτό είναι σημαντικό να αφήσουμε τους συντρόφους μας να μάθουν τι μας αρέσει και να ακούσουμε ποιες είναι οι προτιμήσεις τους.

Διαβάστε εδώ: Αυτές είναι οι πιο συχνές σεξουαλικές φαντασιώσεις και των δυο φύλων

Δώστε του κουράγιο. Οι άντρες έχουν ανάγκη από την επιβεβαίωση κυρίως όσο αφορά το σεξ. Όταν κάνει κάτι που σας αρέσει δώστε του να το καταλάβει. Επίσης όσο περισσότερο του εκφράζετε ποια πράγματα σας αρέσουν, τόσο θα εξακολουθήσει να τα κάνει.

Αλλάξτε στάση. Ευτυχώς στάσεις υπάρχουν πολλές ώστε να διαλέξετε ποια σας ταιριάζει. Ίσως το σεξ να μην είναι τόσο καλό γιατί ακόμα δεν έχετε βρει τη στάση που ταιριάζει και στους δύο. Δεν εννοούμε να ξεκινήσετε τα αεροπλανικά, αλλά μπορείτε να πειραματίζεστε και θα καταφέρετε να βρείτε αυτό που σας ικανοποιεί.  

Και τέλος αν δεν τα καταφέρετε τότε ίσως πρέπει να σκεφτείτε την περίπτωση να μην έχετε βρει το άλλο σας μισό. Γιατί με το άλλο μας μισό, δηλαδή με την ιδανική για εμάς σχέση, ταιριάζουμε παντού. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss