Γιατί οι άντρες απατούν τις γυναίκες

Τετάρτη 06 Δεκεμβρίου 2017

Τετάρτη 06 Δεκεμβρίου 2017

Γιατί οι άντρες απατούν τις γυναίκες

Κάποιο άντρες θα έκαναν τα πάντα για να τις αποκτήσουν, ενώ κάποιοι άλλοι δεν έκαναν τίποτα για να τις κρατήσουν. Ο λόγος για τη Jennifer Aniston, τη Halle Berry, τη Beyonce, τη Monica Bellucci αλλά και πολλές άλλες γυναίκες που δεν εκτιμήθηκαν δεόντως από τους συντρόφους τους. Ορισμένες δέχτηκαν την απιστία στωικά, ενώ κάποιες άλλες χώρισαν με συνοπτικές διαδικασίες. Χαρακτηριστική είναι μάλιστα η δήλωση της Monica Bellucci περί απιστίας του συζύγους της που μας άφησε άφωνους: «Είναι γελοίο να περιμένω πως ο Κασέλ θα μου είναι πιστός» δήλωσε η ίδια.

Όμως οι συγκεκριμένες γυναίκες δεν είναι οι μοναδικές αφού η απιστία μπορεί να τύχει στην κάθε μια από εμάς. Τι συμβαίνει όμως με τους άντρες; Μήπως τελικά είναι στη φύση τους να αναζητούν νέες συγκινήσεις; Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές η απιστία μπορεί να προσφέρει αισθήματα ευφορίας και μια ψεύτικη φυγή από την καθημερινότητα. Γιατί οι άντρες είναι πιο άπιστοι από τις γυναίκες;

Ένας λόγος μπορεί να είναι η ανασφάλεια. Οι άντρες μεγαλώνουν με την πεποίθηση ότι είναι το ισχυρό φύλο. Έτσι όταν νιώσουν μειονεκτικά προσπαθούν να βρουν την επιβεβαίωση από άλλες γυναίκες, εκτός της συντρόφου τους.

Η γκρίνια των γυναικών είναι ένας ακόμη παράγοντας που ωθεί τους άντρες στην απιστία. Αν έχουν μια σύντροφο που όλη μέρα γκρινιάζει, κριτικάρει και τους υποτιμάει, τότε είναι φυσικό επακόλουθο να νιώθουν την ανάγκη να τρέξουν μακριά.

Η σύντροφος μητέρα. Ναι σωστά διαβάσατε. Πολλές γυναίκες μετατρέπονται στην ιδανική δεύτερη μητέρα. Μπορεί ο σύντροφός σας να έχει ανάγκη από φροντίδα και αγάπη, ωστόσο μη μένετε μόνο εκεί. Η φλόγα και η σεξουαλική επαφή είναι εξίσου σημαντικά στοιχεία που θα κάνουν τον άντρα να βρίσκεται σε εγρήγορση. Αν νομίζει ότι δίπλα του έχει μια γυναίκσ που θυμίζει τη μαμά του, είναι αναμενόμενο να ζητήσει αλλού την ερωτική παρτενέρ.  

Κρίση ηλικίας. Είναι γνωστό σε όλους ότι ο χρόνος δεν κάνει διακρίσεις και αφήνει αδίστακτα τα σημάδια του. Και εκεί που η διαφορά αρχίζει να γίνεται αισθητή, έρχεται η γυναικεία παρουσία να επαναφέρει τη χαμένη ζωντάνια, σαν μια δεύτερη διασκέδαση.

Και τέλος αυτό που χαρακτηρίζει πολλούς άντρες, η ανωριμότητα, είναι ένα βασικό στοιχείο που τους ωθεί προς την απιστία. Υπάρχει εκείνος που θα απιστήσει απλά για να αποστήσει και φυσικά δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τις συνέπειες των πράξεων του γιατί είναι ένα μεγάλο παιδί. 

More for you

 
 

Don't Miss