Έπιασα το σύντροφό μου να βλέπει ερωτικές ταινίες. Να ανησυχώ;

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Έπιασα το σύντροφό μου να βλέπει ερωτικές ταινίες. Να ανησυχώ;

Ανακάλυψες πρόσφατα ότι ο σύντροφός σου περιμένει να πας για ύπνο για να δει ερωτικές ταινίες. Το πρώτο που νιώθεις είναι πανικός ο οποίος μετατρέπεται σε θυμό. Και στη συνέχεια έρχονται τα ερωτήματα «Μήπως δεν του αρκεί το σεξ μαζί μου;» «Πρέπει να αλλάξω κάτι;». Ψυχραιμία. Δεν υπάρχει λόγος να πανικοβάλλεσαι. Καταρχάς δεν είσαι η μοναδική. Σύμφωνα με μελέτες οι περισσότεροι άντρες ξεκίνησαν να βλέπουν ροζ ταινίες σε ηλικία 18 ετών. Ενώ το 13% ξεκίνησε σε ηλικία 16 ετών και το 12 % στα 15. Ναι από τόσο νωρίς. Μάλιστα το 30% των αντρών υποστηρίζει ότι απολαμβάνει την ερωτική ταινία όταν την παρακολουθεί μαζί με τη σύντροφό του.

Πρακτικά το πορνό είναι παντού παρόν και το ίντερνετ έχει διευκολύνει αρκετά την πρόσβαση σε τέτοιου είδους ταινίες. Πρέπει λοιπόν να ανησυχείς που ο σύντροφός σου βλέπει ερωτικές ταινίες; Οι άνθρωποι είτε είναι παντρεμένοι είτε σε σχέση έχουν πολλές φορές την ανάγκη να κάνουν κάτι κρυφά από το σύντροφό τους. Αυτό όμως δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ο άντρας έχει βαρεθεί το σεξ με την αγαπημένη του. Απλά μπορεί βαθιά μέσα του να θέλει να κάνει αυτό που βλέπει με τη σύντροφό του, αλλά να μην μπορεί να της το εκφράσει. Επίσης μέσω της πορνογραφίας καλύπτεται η προσωπική ανάγκη για αυτοικανοποιήση ανεξάρτητα από τη σύντροφό του.

Διαβάστε εδώ: 5 χαρακτηριστικά που θέλουν οι άντρες να έχει η γυναίκα των ονείρων τους

Με απλά λόγια δεν είσαι ανεπαρκής και ο αγαπημένος σου δεν είναι έκφυλος. Η παρακολούθηση ερωτικών ταινιών είναι μια συνήθεια απόλυτα φυσιολογική. Αρκεί φυσικά να μην γίνεται η χρήση με υψηλή συχνότητα και να μην υπάρχει τάση για συναισθηματική απόσυρση από τη σχέση. Αν δεν υπάρχει κάποια εμμονή, τότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς και εάν είσαι λίγο τολμηρή δοκίμασε να δώσεις μια ευκαιρία στις ερωτικές ταινίες και που ξέρεις ίσως σου αρέσουν. Και ίσως κάποτε η παρακολούθηση αισθησιακών ταινιών σας γίνει μια συνήθεια που αντί να σας χωρίζει να σας ενώνει και να ανοίξει διαύλους επικοινωνίας με το σύντροφό σου

More for you

 
 

Don't Miss