Πώς θα του πείτε ότι είναι η πρώτη σας φορά;

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

Πώς θα του πείτε ότι είναι η πρώτη σας φορά;

Είναι το πρώτο αγόρι με το οποίο σκέφτεστε να κάνετε το μεγάλο βήμα και να ενδώνεσετε. Όμως δεν έχετε το κουράγιο να του πείτε ότι είναι η πρώτη σας φορά. Τι θα κάνετε; Πώς θα του πείτε ότι δεν έχετε έρθει ποτέ σε ερωτική επαφή; 

Καταρχάς αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι να έχετε ξεκαθαρίσετε μέσα σας ότι θέλετε να μοιραστείτε με εκείνον την πρώτη σας ερωτική επαφή. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ταιριάζετε με τον συγκεκριμένο άνθρωπο και ότι είναι ένα άτομο που μπορείτε να εμπιστευθείτε έτσι ώστε να προχωρήσετε τη σχέση σας.

Στη συνέχεια είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι η ειλικρίνεια είναι ένα από τα πιο βασικά συστατικά που πρέπει να έχει μια σχέση. Γι αυτό λοιπόν είναι απαραίτητο ο σύντροφός σας να γνωρίζει ότι είναι η πρώτη σας φορά για να σας φερθεί ανάλογα εκείνη τη στιγμή. Όταν λοιπόν νιώσετε ότι θέλετε να ολοκληρώσετε τη σχέση σας τότε ενημερώστε τον ότι είναι η πρώτη σας φορά και ότι θέλετε να το σεβαστεί και να σας φερθεί όπως πρέπει.

Η πρώτη φορά απαιτεί τρυφερότητα και φροντίδα και όχι παράλογες απαιτήσεις. Φοβάστε ότι θα γελάσει μαζί σας λόγω απειρίας; Αν πραγματικά ισχύει κάτι τέτοιο τότε δεν υπάρχει λόγος να είστε σε αυτή τη σχέση. Σκεφτείτε ότι δεν είναι ντροπή να μην έχετε βρει ακόμα τον κατάλληλο άνθρωπο για να προχωρήσετε μαζί του, ούτε είναι τόσο εύκολο να τον εντοπίσετε στις μέρες μας. Ο σύντροφός σας μάλιστα πρέπει να εκτιμήσει, το γεγονός ότι επιλέξατε να είναι εκείνος η πρώτη σας εμπειρία και να σας φερθεί όπως σας αξίζει. Για αυτό λοιπόν χαλαρώστε, αφήστε τα ένστικτά σας να σας καθοδηγήσουν και απολαύστε την πρώτη σας εμπειρία.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss