Τι συμβαίνει στο σώμα σας όταν έχετε οργασμό;

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Τι συμβαίνει στο σώμα σας όταν έχετε οργασμό;

Όσες από εσάς είναι τυχερές και έχουν νιώσει τον οργασμό, γνωρίζουν ότι είναι μια γλυκιά και ικανοποιητική αίσθηση που δεν συγκρίνεται με καμία άλλη. Η κάθε γυναίκα είναι διαφορετική και θέλει άλλα πράγματα για να φτάσει σε οργασμό, όταν όμως συμβεί ολόκληρο το σώμα αλλά και η ψυχή νιώθουν πολύ όμορφα. Έτσι λοιπόν αν αναρωτιέστε τι θα συμβεί όταν φτάσετε σε οργασμό, σας έχουμε την απάντηση.

Όταν η γυναίκα έχει σεξουαλική διέγερση, αυξάνονται οι χτύποι της καρδιάς και αρχίζει να αναπνέει γρήγορα. Οι μύες του σώματος συσπώνται και τα στήθη της διευρύνονται ελαφρώς. Επίσης ο κόλπος θα επιμηκυνθεί και θα δημιουργήσει ένα φυσικό λιπαντικό. Όλα αυτά συμβαίνουν γιατί το αίμα ρέει περισσότερο προς την περιοχή της λεκάνης. Καθώς η διέγερση συνεχίζεται οι παραπάνω αλλαγές γίνονται πιο έντονες. Με του που φτάσει η γυναίκα σε οργασμό το δέρμα και οι μύες σε όλο το σώμα συστέλλονται. Η αρτηριακή πίεση, ο καρδιακό ρυθμός και οι αναπνοή της συνεχίζουν να αυξάνονται.

Διαβάσετε εδώ: Μήπως είναι φετιχιστής και δεν το ξέρεις;

Τέλος αρχίζει και νιώθει ρυθμικές συσπάσεις στον κόλπο και στη μήτρα. Αυτοί οι έντονοι παλμοί συμβαίνουν περίπου κάθε δευτερόλεπτο. Οι ήπιοι οργασμοί έχουν τρεις με πέντε παλμούς το δευτερόλεπτο, ενώ οι έντονοι οργασμοί έχουν 10 με 15 παλμούς. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss