Όλα όσα δεν τολμούν να πουν οι άντρες στις γυναίκες τους

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Όλα όσα δεν τολμούν να πουν οι άντρες στις γυναίκες τους

Αν μιλάμε για μυστήριο, οι γυναίκες είναι μυστηριώδεις. Ενώ οι άντρες είναι απλοί και δεν αναλύουν πολύ, μπορεί και καθόλου,τα πράγματα. Όμως ακόμη και εκείνοι έχουν τα μυστικά τους. Γενικά οι περισσότεροι άντρες θέλουν να κρύψουν ορισμένες περιόδους της ζωής τους και κάποιες πτυχές του χαρακτήρα τους, επειδή φοβούνται ότι οι γυναίκες θα τις αντιληφθούν διαφορετικά. Έτσι λοιπόν θα σας αποκαλύψουμε ποια είναι τα μυστικά που δεν λένε ποτέ οι άντρες στις γυναίκες.

Κάνουν σε όλες τις ίδιες φιλοφρονήσεις. Κι όμως μια έρευνα έδειξε ότι το 90% των αντρών χρησιμοποιούν τις ίδιες φράσεις  όταν θέλουν να κάνουν φιλοφρονήσεις. Η πιο συνηθισμένη φράση είναι « Είσαι πολύ όμορφη».

Υπάρχουν στιγμές που δεν θέλουν να τους μιλάτε, αλλά διστάζουν να σας το ομολογήσουν. Ναι οι άντρες μερικές φορές θέλουν να κάθονται χαλαρά χωρίς να κάνουν τίποτα . Μερικοί προτιμούν να κάθονται μόνοι τους, ενώ κάποιοι άλλου θέλουν απλά να περάσουν όλο το απόγευμα στο κρεβάτι.

Διαβάστε εδώ: 4 αλήθειες που δεν σας έχει πει κανείς για τις μακροχρόνιες σχέσεις

Δεν αποκαλύπτουν αν τους έχουν απορρίψει στο παρελθόν. Εάν ρωτήσετε έναν άντρα αν έχει απορριφθεί ποτέ από γυναίκα, το πιο πιθανό είναι να σας πει ότι δεν θυμάται ή να σας δώσει αρνητική απάντηση ενώ στην πραγματικότητα δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Κι όμως οι άντρες φοβούνται. Πολλοί έχουν εσωτερικούς φόβους και ανησυχούν για το μέλλον χωρίς να υπάρχει λόγος. Παρόλα αυτά πολλοί λίγοι το παραδέχονται. Οι άντρες χρειάζονται υποστήριξη, αλλά δεν θα ζητήσουν ποτέ βοήθεια. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss