Τι σημαίνει αν δείτε ότι κάνετε σεξ στο όνειρό σας

Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

Τι σημαίνει αν δείτε ότι κάνετε σεξ στο όνειρό σας

Όταν ακούτε τη λέξη ονειρώξεις συνήθως σκέφτεστε τους άντρες, όμως συμβαίνουν και στις γυναίκες και είναι πιο συχνές από ό,τι πιστεύουμε.

Και ενώ το να φτάσει μια γυναίκα σε οργασμό φαντάζει δύσκολο, από την άλλη μεριά όταν βλέπετε ότι κάνετε σεξ στον ύπνο σας μπορείτε να φτάσετε πιο εύκολα από ότι όταν είστε ξύπνιες. Πώς όμως συμβαίνει αυτό; Ενώ βλέπετε σέξι όνειρα  ο εγκέφαλος στέλνει μηνύματα στο σώμα με αποτέλεσμα ο κόλπος να συστέλλεται και τελικά να φτάνετε σε οργασμό. Επίσης το πιο πιθανό είναι ότι όταν έχετε οργασμό στον ύπνο σας θα ξυπνήσετε και οι ορμόνες σας θα βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο.

Διαβάστε εδώ: Όλα όσα δεν τολμούν να πουν οι άντρες στις γυναίκες τους

Μελέτες έχουν διαπιστώσει ότι οι νέοι άντρες έχουν μόνο εννιά φορές το χρόνο ονειρώξεις ενώ πολλοί από αυτούς μπορεί να μην έχουν και καθόλου. Όσοι όμως βλέπουν συχνά όνειρα σεξουαλικού περιεχομένου μια θεωρία πιστεύει ότι προέρχονται από την αύξηση της ντοπαμίνης, η οποία δρα στο κέντρο ανταμοιβής του εγκεφάλου και ελέγχει τις ερωτικές επιθυμίες.

Κατά πόσο όμως οι ονειρώξεις αντικατοπτρίζουν τις αληθινές μας επιθυμίες;  Συνήθως ονειρευόμαστε ότι κάνουμε σεξ με κάποιον που δεν θα προσεγγίζαμε ποτέ με αυτό τον τρόπο και αυτό γιατί τα όνειρα ερωτικού περιεχομένου είναι πιο πολύ ψυχολογική ένωση παρά σωματική. Επίσης μπορεί να σημαίνει ότι έχετε συνδεθεί με το συγκεκριμένο άτομο σε κάποιο επίπεδο, όχι όμως απαραίτητα σε σεξουαλικό. Για παράδειγμα μπορεί να είχατε πρόσφατα μια ουσιαστική συζήτηση με έναν άνθρωπο που θέλετε να κάνετε μια δουλειά μαζί. Εάν όλο αυτό τελειώσει με επιτυχία, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ερμηνευτεί στον ύπνο σας με ένα όνειρο σεξουαλικού περιεχομένου. Όταν λοιπόν την επόμενη φορά ονειρευτείτε ότι κάνατε σεξ με κάποιον γνωστό σας μην σας πιάσει πανικός, το πιο πιθανό είναι ότι δεν σημαίνει τίποτα το ερωτικό.

More for you

 
 

Don't Miss