Τι θέλουν να ακούνε οι άντρες την ώρα του σεξ

Δευτέρα 05 Φεβρουαρίου 2018

Δευτέρα 05 Φεβρουαρίου 2018

Τι θέλουν να ακούνε οι άντρες την ώρα του σεξ

Οι άντρες θέλουν την ενεργή συμμετοχής σας με όλες σας τις αισθήσεις κατά την διάρκεια του σεξ. Δείτε τι τους αρέσει να ακούνε και πάρτε ιδέες για την επόμενη φορά.

Αν είστε ήσυχες κατά τη διάρκεια του σεξ, τότε οι άντρες νιώθουν μια μικρή ανασφάλεια και μπορεί να αρχίσουν τις ερωτήσεις, αν σας αρέσει κτλ. Για να αποφύγετε τις μονολεκτικές απαντήσεις των ερωτήσεων αυτών, που κρύβουν αμηχανία, προσπαθήστε να είστε πιο ενεργές και εκδηλωτικές. Μη ντρέπεστε να μιλήσετε, απλά χαλαρώστε και αφεθείτε.

Αποκαλύψτε του τις φαντασιώσεις σας. Αν νιώθετε άνετα μαζί του, τότε εξομολογηθείτε του τις πιο τρελές σας φαντασιώσεις. 

Ένα λίγο πιο spicy λεξιλόγιο κατά τη διάρκεια του σεξ σε συνδυασμό με την έκφραση των συναισθημάτων σας και των σκέψεων σας εκείνη τη στιγμή θα σας απογειώσει. Δείξτε του τον ενθουσιασμό σας και το πάθος σας. Εξάλλου, όταν εξωτερικεύετε τα συναισθήματά σας νιώθετε και οι ίδιες περισσότερη ευχαρίστηση και ένταση.

Τους εξιτάρει εκτός από τους αναστεναγμούς, να τους ψιθυρίσετε το όνομα τους, έτσι του επιβεβαιώνετε ότι τον θέλετε και δεν έχετε κάποιον άλλο στο μυαλό σας την ώρα εκείνη.

Επίσης, στους άντρες αρέσει να σας ακούσουν όταν φτάνετε στην κορύφωση. Έτσι είναι πολύ εύκολο και για εκείνον να έρθει σε οργασμό, καθώς καταλαβαίνει ότι σας έχει ευχαριστήσει.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss