Αυτός είναι ο λόγος που το στοματικό σεξ κάνει καλό στις γυναίκες

Τρίτη 06 Φεβρουαρίου 2018

Τρίτη 06 Φεβρουαρίου 2018

Αυτός είναι ο λόγος που το στοματικό σεξ κάνει καλό στις γυναίκες

Κάποτε το στοματικό σεξ ήταν ταμπού, όμως πλέον αυτό έχει αλλάξει. Πλέον όλοι το συζητάνε ανοικτά είτε στην τηλεόραση, στα περιοδικά ή στις παρέες. Όμως αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε οι περισσότεροι είναι ότι το στοματικό σεξ προσφέρει οφέλη και στα δυο φύλα και κυρίως στις γυναίκες. Ναι σωστά διαβάσετε και δεν το υποστηρίζουμε εμείς, αλλά μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Journal of Reproductive Immunology έδειξε ότι η διαδικασία του στοματικού σεξ βοηθάει την ανθρώπινη αναπαραγωγή. Θέλετε να έχετε μια εγκυμοσύνη χωρίς επιπλοκές; Τότε κάντε στον αγαπημένο σας στοματικό σεξ.

Όταν η γυναίκα καταπίνει το σπέρμα, το σώμα της εξοικειώνεται με το DNA του άντρα. Έτσι όταν θελήσει να κάνει παιδί το σώμα της θα δεχθεί πιο εύκολα το σπέρμα του συντρόφους της και το πιο σημαντικό, σύμφωνα με τη μελέτη, θα έχει λιγότερες επιπλοκές κατά την εγκυμοσύνη. Βέβαια όλα αυτά προϋποθέτουν ότι η γυναίκα θα θέλει να καταπιεί το σπέρμα του άντρα.

Ως προς το αντρικό φύλο η επιστημονική εξήγηση είναι πιο ρηχή σε σχέση με το γυναικείο φύλο. Και αυτό γιατί, σύμφωνα με τους επιστήμονες, ένας άντρας κάνει στοματικό σεξ σε μια γυναίκα επειδή με αυτό τον τρόπο θα την κρατήσει κοντά και δεν θα πάει με κάποιον άλλον.

Όποιος και να είναι ο λόγος, σημασία έχει να δοκιμάζουμε ότι μας κάνει να νιώθουμε όμορφα τη συγκεκριμένη στιγμή. Εξάλλου το σεξ είναι ένα βασικό κομμάτι της ζωής μας και όλες μας λίγο ή πολύ μας απασχολεί το πως θα το κάνουμε καλύτερο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss