Έκαναν την ίδια μέρα μεταμόσχευση καρδιάς και μετά ερωτεύθηκαν

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Έκαναν την ίδια μέρα μεταμόσχευση καρδιάς και μετά ερωτεύθηκαν

Λέγεται πως η αγάπη μπορεί να επιδιορθώσει μία ραγισμένη καρδιά. Αλλά όταν αυτή καρδιά δεν μπορεί να επιδιορθωθεί, μερικές φορές η αγάπη βρίσκει τον τρόπο της -και κανείς δεν το γνωρίζει αυτό καλύτερα από την Taylor Givens και τον Collin Kobelja, δύο αγνώστους που έκαναν μεταμόσχευση καρδιάς την ίδια μέρα και κατέληξαν να ερωτεύονται ο ένας τον άλλον.

Η ιστορία της Givens και του Kobelja δημοσιεύθηκε πρόσφατα στο ΤODAY. Οι δύο τους συναντήθηκαν πρώτη φορά το 2011 σε ένα νοσοκομείο της Virginia και στις 9 Ιουνίου, η τότε 17χρονη Givens και ο τότε 22χρονος Kobelja έκαναν και οι δύο μεταμόσχευση καρδιάς. Όταν οι δύο επεμβάσεις έγιναν με επιτυχία, το ζευγάρι κατέληξε σε γειτονικούς θαλάμους ανάρρωσης του νοσοκομείου. Ωστόσο, έπρεπε να περάσουν ακόμα έξι χρόνια πριν αυτή η τυχαία σύνδεση να τους φέρει ξανά μαζί.

Fast forward στον Ιούνιο του 2016, ο Kobelja -που τότε βρισκόταν στο κολέγιο στη California- επισκέπτεται το νοσοκομείο της Virginia όπου έκανε τη μεταμόσχευση, με αφορμή την επέτειο πέντε χρόνων. Η Givens έτυχε να βρίσκεται στο ίδιο νοσοκομείο, αφού είχε μόλις βγάλει τους φρονιμήτες της. Του ζήτησε να περάσει να της πει ένα γειά και οι δύο τους ξεκίνησαν να βγαίνουν λίγο μετά από αυτό. Ο Kobelja μετακομίζει πίσω στη Virginia και όπως λένε, τέλος καλό όλα καλά.

Βέβαια, τα εμπόδια για το ζευγάρι δεν σταμάτησαν εκεί, αφού ενώ και οι δύο δεν αντιμετώπισαν κανένα καρδιακό πρόβλημα, η Givens διαγνώσθηκε με καρκίνο και χρειάστηκε να κάνει χημειοθεραπείες έναν χρόνο μετά, το 2016. Από τότε έχει μπει σε διαδικασία ανάρρωσης και το ζευγάρι σχεδιάζει τον γάμο του, σύμφωνα με το Bustle.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss