Μπορεί να σπάσει το πέος;

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Μπορεί να σπάσει το πέος;

Μπορεί να σπάσει το πέος; Αν και δεν έχει οστά μπορεί να υποστεί κάταγμα και να αρχίσει να αιμορραγεί. Εάν λοιπόν κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής το πέος του συντρόφου σου γεμίσει με αίμα, μη σε πιάσει πανικός και νομίζεις ότι παίζεις σε ταινία τρόμου. Το πιο πιθανό είναι να έχει υποστεί ρήξη.

Το κάταγμα του πέους συνήθως συμβαίνει κατά την σεξουαλική επαφή. Όταν για παράδειγμα το σεξ είναι πολύ έντονο υπάρχει η πιθανότητα το πέος να χτυπήσει το ηβικό οστό της συντρόφου και να δημιουργηθεί κάταγμα στους κυλινδρικούς άξονες που διοχετεύουν το αίμα στην περιοχή κατά τη στύση. Επίσης, το ίδιο μπορεί να συμβεί και κατά τη διάρκεια του αυνανισμού, αν και είναι πολύ πιο σπάνιο. Τα συμπτώματα που συνοδεύουν τη ρήξη πέους είναι ο ήχος σα να σπάει ένα κλαδί, έντονος πόνος, αιμορραγία, απώλεια στύσης και αδυναμία ούρησης.

Η στάση που αυξάνει τον κίνδυνο κατάγματος είναι εκείνη όπου η γυναίκα βρίσκεται πάνω και υπάρχει ένταση στις κινήσεις. Αν θέλετε να μειώσετε τις πιθανότητες να συμβεί η ρήξη, απλά βεβαιωθείτε ότι γίνεται σωστά η διείσδυση. Ωστόσο αν τελικά συμβεί μην περιμένετε, αλλά επισκεφτείτε αμέσως έναν ουρολόγο- ανδρολόγο, γιατί η καθυστερημένη αντιμετώπιση μπορεί να συνοδευτεί με μόνιμη στυτική λειτουργία. Τέλος η θεραπεία είναι συνήθως η χειρουργική αντιμετώπιση και μάλιστα άμεσα μέσα σε πέντε με έξι ώρες από το συμβάν. Και φυσικά δεν υπάρχει λόγος να πανικοβληθείτε γιατί έτσι θα χειροτερέψετε την κατάσταση, κυρίως του συντρόφου σας, ο οποίος έχει υποστεί τον τραυματισμό και πονάει.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss