Κι όμως υπάρχουν γάμοι που αντέχουν στο Hollywood

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018

Κι όμως υπάρχουν γάμοι που αντέχουν στο Hollywood

Η είδηση του διαζυγίου της Τζένιφερ Ανιστον και του Τζάστιν Θερού, ύστερα από δυόμισι χρόνια γάμου, μολονότι είδηση-βόμβα όπως χαρακτηρίστηκε, δεν εξέπληξε πολλούς· στον κόσμο του Χόλιγουντ, αν όχι παντού πια, οι μακροχρόνιοι γάμοι είναι η εξαίρεση και οι σχετικά βραχύβιοι δεσμοί ο κανόνας.

Δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος. Ισως η βιομηχανία του θεάματος να πηγαίνει χέρι-χέρι με τη βιομηχανία των γάμων. Και όπως απαιτεί από κάποιους να είναι λαμπεροί, να απαιτεί επίσης να είναι παντρεμένοι, ασχέτως αν η σχέση τους βασίζεται σε μια προσωρινή έλξη (ή ακόμη χαιρότερα, συμφέρον) και όχι σε κάτι βαθύτερο, με συνέπεια ο γάμος να καταλήγει σε ένα εντυπωσιακό διαζύγιο.

Οι γάμοι και οι χωρισμοί στο Χόλιγουντ είναι κάτι το συνηθισμένο, όμως γεμίζουν τα εξώφυλλα των περιοδικών και τον τηλεοπτικό χρόνο των εκπομπών.Ελάχιστοι στάθηκαν στο ότι ο Πολ Νιούμαν —ο ομορφότερος άνδρας που ανέδειξε ποτέ το σινεμά— ήταν μισό αιώνα, από το 1958 έως τον θάνατό του το 2008, παντρεμένος με την υπέροχη Τζόαν Γουντγουορντ.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss