Αυτή είναι η στάση που προκαλεί το μεγαλύτερο άγχος στο σεξ

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Αυτή είναι η στάση που προκαλεί το μεγαλύτερο άγχος στο σεξ

Ανεξάρτητα από το πόσο ανοιχτοί είστε στις σεξουαλική σας ζωή, υπάρχουν κάποιες στάσεις που σίγουρα νιώθετε λιγότερο άνετοι σε σχέση με κάποιες άλλες. Συγκεκριμένα μια νέα έρευνα από τη φαρμακευτική Superdrug διαπίστωσε ότι το 87% των συζευγμένων ανθρώπων λένε ότι οι σχέσεις τους είναι σεξουαλικά περιπετειώδεις, όμως παρόλα αυτά υπάρχουν μερικά πράγματα που τους κάνουν να νιώθουν άβολα.

Η έρευνα ζήτησε από 1.000 άνδρες και γυναίκες στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη να μιλήσουν για τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις και  διαπίστωσε ότι οι άνθρωποι είναι γενικά ανοιχτοί στο να δοκιμάζουν νέες σεξουαλικές στάσεις με τους συντρόφους τους. Ωστόσο, οι ερωτηθέντες σημείωσαν ότι νιώθουν άγχος όταν κατά τη διάρκεια του σεξ έμπαιναν στη μέση ερωτικά παιχνίδια . Επίσης ενώ οι περισσότεροι είναι έτοιμοι να δοκιμάσουν νέες στάσεις, υπάρχει μια που είναι λιγότερο ελκυστική και για τα δυο φύλα και αυτή είναι η στάση 69. Με το 42,7% των αντρών και το 56,8% των γυναικών να αξιολογούν τη συγκεκριμένη στάση ως την πιο άβολη. Το πρωκτικό σεξ και το kneeling wheelbarrow  που μεταφράζεται γονατιστό καροτσάκι είναι η  δεύτερη και η τρίτη πιο άβολη και αγχωτική στάση.  Όσο για τις πιο άνετες στάσεις οι περισσότεροι δήλωσαν ότι προτιμάνε το ιεραποστολικό, τη στάση σκυλάκι και στη στάση καουμπόισσα.

Διαβάστε εδώ: Μπορεί να σπάσει το πέος;

Όποιες και εάν είναι οι προτιμήσεις σας δεν πρέπει να νιώθετε περίεργα, αντιθέτως είναι σημαντικό να εκφράζετε τα θέλω σας και να είστε ανοιχτοί στις συζητήσεις. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε για τη σεξουαλική σας ζωή είναι να επικοινωνείτε όσο πιο συχνά μπορείτε με το σύντροφό σας και να δοκιμάζετε πράγματα που σας κάνουν να νιώθετε άνετα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss