Οι πιο συχνές στάσεις στο σεξ που οδηγούν σε τραυματισμούς

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Οι πιο συχνές στάσεις στο σεξ που οδηγούν σε τραυματισμούς

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το σεξ είναι απόλαυση, ωστόσο μια νέα έρευνα που έγινε στο Superdrug OnlineDoctor διαπίστωσε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν υποστεί σεξουαλικό τραυματισμό κάποια στιγμή στη ζωή τους.

Οι τραυματισμοί στο σεξ είναι τόσο συνηθισμένοι που το 53% των συμμετεχόντων στην έρευνα δήλωσε ότι έπρεπε να επισκεφτεί το γιατρό για να λάβει θεραπεία, ενώ το 13% κατέληξε στην εντατική. Αν και μπορεί όλα αυτά να σας φαίνονται περίεργα, ωστόσο υπάρχουν κάποιες στάσεις που μπορεί να γίνουν επικίνδυνες και να σας τραυματίσουν.

Στοματικό Σεξ

Αν και δεν είναι μεγάλο το ποσοστό των αντρών που έχει τραυματιστεί με το στοματικό σεξ, ωστόσο τα παιχνίδια, όπως το δάγκωμα του πέους, μπορεί να καταλήξουν σε μικροτραυματισμό.

Πρωκτικό σεξ

Όταν πρόκειται για το πρωκτικό σεξ αν δεν είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι τότε είναι σχεδόν αδύνατο να αποφύγετε τον τραυματισμό. Χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε λιπαντικό, αφού ο σφιγκτήρας του πρωκτού είναι αρκετά σφικτός.

Τα πόδια προς τα πάνω

Αρκετές γυναίκες έχουν κατηγορήσει τη συγκεκριμένη στάση πως τις έχει τραυματίσει. Αν λοιπόν δεν έχετε τεντώσει καλά τα πόδια προς τα πάνω μη σας αιφνιδιάσει εάν πάθετε κράμπα κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.

Καουμπόισσα

Κι όμως η συγκεκριμένη στάση μπορεί να τραυματίσει και δυα δυο φύλα. Συγκεκριμένα μπορεί να προκαλέσει τραυματισμούς στα γόνατα, στα πόδια ή στον κόλπο της γυναίκας.

Στάση σκυλάκι

Αυτή είναι ίσως η νούμερο ένα στάση μπορεί να δημιουργήσει τραυματισμούς, γιατί ασκείται πίεση στα χέρια και στους καρπούς. Επίσης το 57 τοις εκατό των γυναικών ανέφεραν τραυματισμό στον κόλπο.

Ανεξάρτητα από τη στάση που βρίσκεστε τη συγκεκριμένη στιγμή και ανεξάρτητα από το πόσο κοντά βρίσκεστε σε οργασμό εάν πονάτε πρέπει οπωσδήποτε να σταματήσετε. Και εάν τύχει να τραυματιστείτε κατά τη διάρκεια του σεξ πρέπει να επισκεφτείτε το γιατρό σας και φυσικά να είστε ειλικρινείς μαζί του για το πώς τραυματιστήκατε. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss