Γιατί οι άνδρες ικανοποιούν τις γυναίκες δυσκολότερα από τις… γυναίκες

Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Γιατί οι άνδρες ικανοποιούν τις γυναίκες δυσκολότερα από τις… γυναίκες

Μια νέα έρευνα έρχεται να επανακαθορίσει όσα πιστεύουμε για την ερωτική ζωή των ζευγαριών. Την πραγματοποίησαν επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Αρκανσο στις ΗΠΑ και σε αυτή έλαβαν μέρος 2.300 γυναίκες ηλικίας 18-65 ετών. Οπως διαπιστώθηκε, οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να απολαύσουν το σεξ και να έρθουν σε οργασμό όταν έχουν για παρτενέρ μια άλλη γυναίκα παρά έναν άνδρα.

Οπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Daily Mail, οι γυναίκες που πήραν μέρος στην έρευνα και διατηρούν ερωτική σχέση με άλλη γυναίκα δήλωσαν ότι έχουν τουλάχιστον ένα οργασμό την ημέρα και μπορούν να φτάσουν μέχρι τους 55 οργασμούς τον μήνα ενώ οι ετερόφυλες γυναίκες ανέφεραν ότι έχουν περίπου 7 οργασμούς τον μήνα. Και αν κάποιος σκεφτεί ότι τα αποτελέσματα μπορεί να οφείλονται στο γεγονός ότι οι ομοφυλόφιλες γυναίκες κάνουν πιο συχνά σεξ, πλανάται πλάνην οικτρά αφού η έρευνα δείχνει ότι ετεροφυλόφιλες γυναίκες έχουν πολύ πιο συχνές σεξουαλικές επαφές.

Η εκτίμηση που κάνουν οι ερευνητές είναι ότι το πρόβλημα με τα ετεροφυλόφιλα ζευγάρια οφείλεται στο γεγονός ότι οι άνδρες ασχολούνται περισσότερο ή σχεδόν αποκλειστικά στο πώς να ικανοποιούνται μόνο εκείνοι και όχι στο πώς θα ικανοποιούνται και οι σύντροφοί τους.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

More for you

 
 

Don't Miss